REGISTRERA

Registrera dig som ny användare här.

    Registrera dig

 

LOGGA IN

Hej!

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).
 
Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker fastighetsvärdar

Nu söker vi flera nya medarbetare till vårt centrala och östra distrikt. Vi söker fastighetsvärdar som vill vara med och utveckla goda och trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster.

Att jobba som fastighetsvärd hos oss innebär ett stort ansvar och en daglig kontakt med våra viktigaste intressenter – våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö, våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik. Rollen som fastighetsvärd kräver att du är en problemlösare som hugger in där det behövs och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt och med mycket eget ansvar, du har bland annat ansvar för ditt områdes budget.

Din bakgrund
Du behöver ha en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller annan liknande utbildning. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
Bostadsbolaget står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

Vi erbjuder en arbetsplats med inkluderande arbetsklimat och ett öppet arbetssätt. Hos oss går det alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmån.

Det är också viktigt att våra medarbetare tycker att det är roligt att gå till jobbet och känner sig motiverade att arbeta mot vårt gemensamma mål om att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Bostadsbolaget ingår i Framtidenkoncernen som är den del av Göteborgs Stad.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2019-01-15

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Maria Hultgren eller Sara Gustafsson på telefon 031-731 50 00.

Ansök här

 

 

Publicerad 2020-01-10