Hoppa till innehåll

Är du Bostadsbolagets nya trygghetschef?

Är du en entusiasmerande ledare som vill påverka framtiden för våra hyresgäster och invånare i Göteborg? Är du en kommunikativ och nätverkande person som är nyfiken på ett uppdrag med göteborgarnas framtid i fokus? Brinner du för att göra skillnad i samhället? Då kan du vara Bostadsbolagets nya trygghetschef!

Ansvarsområden

För att stärka arbetet med tryggheten i våra bostadsområden inrättar vi nu en ny tjänst; trygghetschef.

I Bostadsbolaget utgör du och dina medarbetare en viktig kugge i det strategiarbete som vi kallar superförvaltning, en satsning med målet att det inte ska finnas någon del av Göteborg på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. Genom att bedriva superförvaltning i våra utvecklingsområden kan vi bidra till att skapa trygghet.

Superförvaltning är ett antal insatser inom bostadsförvaltning med extra hög fokus på närvaro och trygghet, arbetet ska göras med raka ryggar och varma hjärtan. Med raka ryggar orkar vi vara en trygghetsskapande aktör och vara tydliga med vilka regler som behöver gälla i våra områden för att de ska utvecklas åt rätt håll. Med varma hjärtan arbetar vi varje dag utifrån ett genuint och stort engagemang för våra hyresgäster och våra områden.

Du samverkar med andra fastighetsbolag, myndigheter och andra aktörer i trygghetsarbetet och du utvecklar kontinuerligt metoder och utvärderar effekter. Vi vill arbeta proaktivt!

I våra särskilt utsatta områden har vi egna trygghetsvärdar som är närvarande alla dagar i veckan och på kvällar och dessa grupper med respektive chefer ingår i din organisation. Vi deltar också i olika forum där du förväntas företräda Bostadsbolaget i trygghetsfrågor.

Bostadsbolaget har AB Framtidens samordningsansvar för arbetet i Biskopsgården, varför tjänsten är placerad i distrikt Hisingen där tyngdpunkten i arbetet ligger.  Du rapporterar direkt till Distriktschef Hisingen och ingår i distriktets ledningsgrupp, men har också ett ansvar för det totala trygghetsarbetet på Bostadsbolaget och förväntas då samverka med bolagets Säkerhetschef och andra chefer.

Vad vi kan erbjuda

Vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Du kommer få delta i en spännande utvecklingsresa!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande erfarenheter inom strategiskt arbete med trygghet ur ett verksamhetsperspektiv.

För att lyckas i rollen som trygghetschef ser vi det som extra viktigt att du har ett starkt samhällsintresse och ett genuint intresse för hållbarhetsfrågor, ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv.

Ledarskap är en viktig del av jobbet och rollen innefattar personalansvar vilket gör att du ska ha tidigare erfarenhet från arbetsledning, gärna inom säkerhetsbranschen, myndigheter eller närliggande branscher. Du är driven och aktiv i ditt ledarskap och har ett tydligt och inkluderande förhållningsätt till dina medarbetare. Du är duktig på att kommunicera samt inger och skapar förtroende och värnar om både kunder och medarbetare. Du kan göra analyser och omsätta dessa både i rapporter och handling.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan till ett personligt bolag där du får möjlighet att påverka och utveckla Bostadsbolaget framåt!

Din ansökan

Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval och kalla till intervjuer.

Frågor om tjänsten besvaras av distriktschef Henrik Lundberg på telefon: 031-731 59 55 eller mejl: henrik.lundberg@bostadsbolaget.se

Kontakt facklig företrädare: Niklas Nordell, Unionen nås via växeln på telefon 031-731 50 00.

Start: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Placering: Biskopsgården

Sista ansökningsdag: 2022-08-25.

 

Om oss

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.

Tillsammans är vi runt 370 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.

Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.

Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Om distrikt Hisingen

Med sina 8 750 lägenheter sträcker sig distrikt Hisingen från Amhult i väster till Brunnsbo i öster och är till ytan Bostadsbolagets största distriktsområde. I distrikt Hisingen arbetar över 100 av Bostadsbolagets medarbetare. På Hisingen har vi tolv förvaltningsområden som präglas av allt från citynära stadsmiljö till vacker natur och strövområden. Distriktet omfattar stadsdelarna Västra Hisingen, Lundby och Norra Hisingen. Här finns allt från minihushåll för självhushållet till större lägenheter för den stora familjen, i hus från mitten av 1900-talet till nutid. På Hisingen ligger också Biskopsgården som är ett av våra tre utvecklingsområden.

Glad man framför höghuset på Kortedala Torg

Barn hoppar på en kulle framför ett hus

Designade solceller i mosaikmönster på husfasad på Friskväderstorget

Trygghetsvärden Adna Kudra i Norra Biskopsgården ler mot en hyresgäst.