Hoppa till innehåll

Kortedala Torg

feb 2019feb 2019feb 2019feb 2019feb 2019feb 2019feb 2019feb 2019feb 19

Följ med till Kortedala Torg!

På Kortedala Torg, ett av Göteborgs mest levande stadsdelstorg, finns ett punkthus med 75 lägenheter som stod klart i maj 2019. Huset är tillgänglighetsanpassat med hiss, låga trösklar och rymliga badrum. Huset är 16 våningar högt varav första våningsplanet är ett souterrängplan med entré mot Tusenårsgatan.


Följ med på visningskväll!

Lägenheterna är från ett till tre rum och kök. Med undantag för en markplanslägenhet har alla lägenheter balkong vilket ger dig möjlighet till att njuta av fina sommarkvällar. Utöver lägenhetsbalkong finns en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt och en naturlig plats för samvaro med grannarna.

Bilderna kan skilja sig från verkligheten

Vad finns här?

Området ligger på cykelavstånd från centrum, med spårvagnshållplats runt knuten, samt nära flera förskolor och skolor. Dessutom finns lekplats, gym, mataffär, apotek, restauranger, bibliotek, tandläkare, vårdcentral och mycket mer på Kortedala torg.

Tvättstuga
Det finns två gemensamma tvättstugor på andra våningsplanet med totalt fyra tvättmaskiner och två torktumlare. Tvättstugan bokas enkelt via Mina Sidor eller appen Bokning från Aptus.

Miljörum
Miljörum finns i souterrängplan med möjlighet att sortera allt ifrån kartong och plast till metall och glas.

Barnvagn, cykel och rullator
På bottenvåningen (souterrängplanet) finns plats att ställa din barnvagn, rullator eller cykel på ett säkert ställe.

Fibernät för tv och bredband
Samtliga lägenheter är utrustade med Framtidens Bredband, ett öppet höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal leverantörer. Framtidens Bredband hör till marknadens modernaste och snabbaste nät. Läs mer på Framtidens bredband.

Parkering
Finns i Bostadsbolagets befintliga parkeringar.

Balkonger
Samtliga lägenheter utom en har balkong. Det finns också en gemensam takterrass på sextonde våningen med milsvid utsikt.

Badrum
Badrummet har klinker på golvet och helkaklade väggar. Tvättmaskin finns i gemensam tvättstuga men det är förberett för tvättmaskin i badrummet. Det finns även handdukstork och dusch med vikbara duschväggar.

Förråd
Förråd finns i lägenheten, smidigt och nära.

Ytskikt
Alla rum har ekparkettgolv bortsett från badrum och hall där vi har valt klinker för golvet. Väggar och tak är målade i ljusa färger. Fönsterbänkar i kalksten.

Kök
Köket är utrustat med ljusgrå skåpluckor, bänkskiva i laminat, diskbänk, kakel som stänkskydd, diskmaskin och spis med glaskeramikhäll.

Övrigt
Ytterdörren till lägenheten är en säkerhetsdörr.

Hyra 2019
Ettorna är 36-40m² och hyran 6 183-7 023 kr/månad.
Tvåorna är ca 50m² och hyran 6 950-8 596 kr/månad.
Treorna är på 60-70m² och hyran 9 511-10 542 kr/månad.

Varmvatten ingår i hyran enligt schablon. Använder du mer än medelvärdet betalar du för den extra förbrukningen och använder du mindre får du pengar tillbaka. Detta läggs på eller dras av på din hyra. Läs mer om individuell mätning och debitering (IMD) här.

Planlösningar

Klicka på bilden för att se de olika planlösningarna. Notera att planlösningarna kan skilja sig från verkligheten. Ändringar kan förekomma, på bilden syns inte element, uttag osv.


Se huset på Kortedala torg växa fram! Klicka på bilderna för större format.
Med reservation för eventuella ändringar i projektet.
Område:Kortedala
Antal: 75 lägenheter
Byggnadsår: 2018/2019

Lägenhetsfördelning
1 RoK = 26 st (ca 35-40 m2)
2 RoK = 14 st (ca 45 – 50 m2)
3 RoK = 24 st (ca 60 alt 70 m2)

Uthyrningsfrågor?

Åsa
031-731 50 97
Telefontid: mån-fre, 9-12
För frågor om uthyrning, andra hand, byta lägenhet, uppsägning och liknande.

Ladda ner broschyr