REGISTRERA

Registrera dig som ny användare.

    Registrera dig

 

 

LOGGA IN

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).

Glömt lösenordet? →
 

Syster Estrid

Lugnt och grönt i Guldheden!

På den natursköna toppen av Guldheden, strax intill Guldhedstornet, finns tre nybyggda lamellhus på åtta våningar. De 66 lägenheterna stod klara 2019/2020 och är från 2 till 3,5 rum och kök. Det gamla garaget är ersatt med ett nytt. De nya husen är placerade på det nya garaget. På garagetaket finns en ombonad gårdsmiljö.Klicka på bilden för att se en större version av bilden. Bilderna kan skilja sig från verkligheten

Följ med på en 3D-rundtur i en av våra nya lägenheter.


Vad finns här?

De tre husen ligger längst in på en lugn återvändsgata med skogs- och parkområden precis runt knuten. Tack vare att husen, med sina åtta våningar, har byggts ovanpå ett nytt garage har alla lägenheter fin utsikt över omgivningarna. För den som är ute efter en helt spektakulär vy är det dessutom inte mer än 50 meter upp till Guldhedens vattentorn där det finns café och fantastiska utsiktsplatser. I Guldheden är det gott om grönområden och bostäderna kommer att ligger mitt bland planteringar, björk- och talldungar. Det är gång- och cykelavstånd ner till centrum, men också nära till buss- och spårvagnshållplats. I närheten ligger Dr Fries Torg med ett brett utbud av kommersiell service.

Hiss
Hiss finns i alla husen.

Tvättstuga
Tvättmaskin och torktumlare finns i varje lägenhet.

Milörum
Miljörum finns i källarplan under gården. I miljörummet har du möjlighet att bl.a sortera, glas, tidningar, pappersförpackningar, metall och batterier.

Barnvagn, cykel och rullator
Cykel- och barnvagnsrum är belägna i källarplan under gården.

Fibernät för tv och bredband
Samtliga lägenheter är utrustade med Framtidens Bredband, ett öppet höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal leverantörer. Framtidens Bredband hör till marknadens modernaste och snabbaste nät. Läs mer på Framtidens bredband.

Parkering
Bilparkering finns i underliggande p-däck samt gatuparkering.

Balkonger och uteplatser
Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Badrum
Badrummet har klinker på golvet och helkaklade väggar. Tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och dusch med vikbara duschväggar.

Förråd
Lägenhetsförråd finns i källarplan.

Ytskikt
Alla rum har parkettgolv bortsett från del av hall och badrum där vi har valt klinker för golvet. Väggar och tak är målade i ljusa färger. Fönsterbänkar i kalksten.

Kök
Köket är utrustat med modern köksinredning, kakel som stänkskydd, diskmaskin och spis med glaskeramikhäll.

Övrigt
Ytterdörren till lägenheten är en säkerhetsdörr.

Planlösningar


Klicka på bilderna för större format.
Med reservation för eventuella ändringar i projektet.
 
Område: Guldheden, Dr Sven Johanssons backe
Antal: 66 lägenheter
Byggnadsår: 2017-2020

Lägenhetsfördelning:
2 RoK = 18 st
2,5 RoK = 45 st
3,5 RoK = 3 st
 

Ladda ner broschyr