REGISTRERA

Registrera dig som ny användare.

    Registrera dig

 

 

LOGGA IN

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).

Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker miljövärdar till Hisingen och Centrum

Har du tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete och mer långsiktig planering av utemiljön? Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla trivsamma utemiljöer för våra hyresgäster på Hisingen och Centrum.

Utemiljön är en viktig del av våra hyresgästers boendemiljö och något vi på Bostadsbolaget med stolthet kan säga att vi är riktigt duktiga på. Vår årliga kundundersökning visar att vi har högst kundbetyg på utemiljön bland de stora bostadsbolagen i Sverige. Det är tack vare våra kvalificerade och engagerade miljövärdar.

Att jobba som miljövärd hos oss

Som miljövärd hos oss ansvarar du för allt arbete som rör den yttre miljön i våra bostadsområden. Det gäller såväl löpande trädgårdsarbete, skräpplockning för att hålla området rent och fint samt mer långsiktig planering av utemiljön. Förutom kunskap om träd och planteringar förväntas du ha kompetens inom exempelvis allmän skötsel, reparation av markbeläggningar och säkerhetskrav för lekplatser. Under vinterhalvåret kommer du ansvara för snö- och halkbekämpning.

Nu söker vi på Bostadsbolaget två nya miljövärdar. Ena tjänsten är placerad i Gamla Järnbrott, distrikt Centrum och den andra i Södra Biskopsgården, distrikt Hisingen.

Vem vi tror att du är

Vi söker dig med trädgårdsutbildning, till exempel från gymnasie- eller yrkeshögskola och med dokumenterad erfarenhet från trädgårdsarbete i större format. B-körkort är ett krav.

Som person är du bra på att planera och prioritera ditt arbete. Du samarbetar gärna med dina kollegor i arbetsgruppen och är flexibel i förhållande till kund och verksamhetskrav. Att jobba hos oss innebär mycket kontakt med våra hyresgäster, till exempel vid frågor om källsortering, kompostering och trädgårdsskötsel. Det är därför viktigt att du också känner dig bekväm med den sociala delen av jobbet.

Hur du ansöker

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Med anledning av sommarperioden kan rekryteringsprocessen för denna tjänst komma att vara längre än normalt.

Antal tjänster: 2
Placering: 1 tjänst i Gamla Järnbrott, distrikt Centrum. 1 tjänst i Södra Biskopsgården, distrikt Hisingen.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2020-07-15

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Sara Gustafsson genom vår växel 031-731 50 00.

Ansök här

 

Vilka vi är

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 350 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Vi ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborgs Stad.

Tre miljövärdar kollar in i kameran.

 

Publicerad 2020-06-08