Hoppa till innehåll

Vi söker en projektansvarig för mark och anläggning

Vill du vara med och bygga framtidens samhälle och bidra till hållbar renovering och ombyggnation av Bostadsbolagets bostäder/fastigheter?

Om jobbet

Vi söker en projektansvarig till vår ombyggnadsgrupp på avdelningen för Fastighetsutveckling med fokus på mark och anläggningsprojekt. Som projektansvarig verkar du som byggherreombud och projektledare i olika typer av mark och anläggningsprojekt. Din roll är att leda och självständigt hantera projekten i hela processen från idé till framtagande av beslutsunderlag samt projektering, upphandling och genomförande. Du kommer i ditt arbete samverka med andra viktiga funktioner som våra utemiljöutvecklare, utemiljövärdar med flera inom Bostadsbolaget.

Du har ansvar för leverans, kvalitet, ekonomi, och tidplan i dina projekt och ingår i en grupp som idag består av tio medarbetare, både projektansvariga och ombyggnadskoordinatorer.
Arbetet är i sin karaktär utåtriktat, proaktivt och har sin tyngdpunkt i hållbar renovering och ombyggnation av i huvudsak bostäder.

Vem är du?

En förutsättning för tjänsten är att du är en duktig projektledare och har god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer, och ett professionellt förhållningssätt i kontakt med kund. Tjänsten ställer krav på förmågan att vara både kund- och resultatorienterad, samtidigt som du behöver ha en god administrativ förmåga. Att du har kunskap och intresse för miljö och hållbarhetsfrågor ser vi som självklart. I din kommunikation utrycker dig klart och tydligt i både tal och skrift.

Kvalifikationer

  • Landskapsingenjör eller ingenjörsexamen från högskola inom landskap, mark, anläggning, alternativt annan utbildning/ erfarenhet som vi bedömer likvärdig för uppdraget
  • Kunskap om biologisk mångfald, växtkännedom, ekosystemtjänster, planteringsytor, aktivitetsytor, utveckling av hemmiljöer samt tillgänglighet
  • Erfarenhet av projektledning/byggledning för utförandeentreprenader inom mark- och anläggningsprojekt
  • Erfarenhet av mark- och anläggningsproduktion och entreprenad juridik
  • Övergripande kunskaper i fastighetsekonomi

 

Vad vi kan erbjuda

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Din ansökan

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Storgatan, centrala Göteborg
Sista ansökningsdag: 2022-10-01

Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Dan Idehed, Ombyggnadschef.
Telefon: 031-731 50 00 (växel)
E-post: dan.Idehed@bostadsbolaget.se

Kontakt facklig företrädare: Niklas Nordell Facklig företrädare Unionen. E-post: niklas.nordell@bostadsbolaget.se 

Om Bostadsbolaget

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.

Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.

Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.

Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

medarbetare vid entrédörr

Övrigt

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva. Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.