REGISTRERA

Registrera dig som ny användare.

    Registrera dig

 

 

LOGGA IN

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).

Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vi söker förvaltare med personalansvar

Är du en av våra nya förvaltare?

Vad gör en förvaltare på Bostadsbolaget?
  • Du har ansvar för ett geografiskt område vad gäller såväl teknisk som ekonomisk förvaltning och rapporterar till distriktschefen. Ansvaret innebär nära samarbete med såväl interna som externa aktörer där du har det affärsmässiga helhetsansvaret.
  • Du har beställaransvar för entreprenader och underhållsprojekt.
  • Du håller i och hanterar en rad olika förvaltningsfrågor samt har personalansvar för yrkesgrupperna fastighetsvärdar, miljövärdar, fastighetsskötare och lokalvårdare.
  • Befattningen innefattar också deltagande i projektarbete, medverkande i budget och prognosarbete samt verksamhetsplanering för ditt förvaltningsområde.
  • Inom ramen för ovanstående ingår också ansvar för arbetsmiljöfrågor, kvalitetssäkring, säkerhetsarbete samt miljöarbete.
  • Förvaltaren är också kontaktperson mot Fastighetsjouren och ansvarar för hantering av försäkringsskador.
  • Generellt för rollen är stort fokus på kundvård och frågor som rör boinflytande.
Vad behöver du kunna?

Du behöver ha förvärvat kunskaper som motsvarar en fastighetsförvaltarutbildning på lägst yrkeshögskolenivå. Alternativt kan du visa hur du på annat sätt har förvärvat kunskaper inom teknik/ekonomi/juridik. Säkert har du också stort intresse för fastighetsfrågor och god insyn i den lokala fastighetsmarknaden och dess aktörer.

Eftersom du i denna roll har ett stort personalansvar vill vi också att du har tidigare erfarenhet från arbetsledning gärna inom fastighetsbranschen eller närliggande branscher. Du är vidare driven och aktiv i ditt ledarskap och har ett tydligt och inkluderande förhållningssätt i förhållande till dina medarbetare. Du är duktig på att kommunicera, inger och skapar förtroende och värnar om såväl kunder som medarbetare.

Dessutom har du flerårig erfarenhet från budget och prognosarbete.

Du behöver också inneha B-körkort.

Din ansökan

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2020-04-13

För frågor/mer information: 031-7315000

Distriktschef Centrum: Magnus Redenheim
Distriktschef Hisingen: Britt Bergström
HR: Elisabeth Carlsson eller Maria Hultgren

Ansök här

 

Vilka är vi? 

Bostadsbolaget som är en del av Göteborg Stad, är ett bolag i stark tillväxt. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyresbostäder och lokaler spridda över hela Göteborg. Genom våra värdeord glädje, tillsammans och utmana jobbar vi för en hållbar stad, där du får möjlighet att utvecklas. Vi arbetar aktivt med värderingsfrågor för att vara en inkluderande arbetsplats för alla. Du, som medarbetare, ska tycka att det är roligt att gå till jobbet med målsättningen att vara Göteborgs bästa hyresvärd.

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med fler än 24 200 lägenheter över hela Göteborg. Vi är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 330 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster.

Publicerad 2020-03-10