Hoppa till innehåll

Vi söker projektansvarig för installation och energiprojekt

Vill du utveckla nya och befintliga bostäder i Bostadsbolaget?

Om jobbet

Vi söker nu en projektansvarig med fokus på installation och energiprojekt till vår ombyggnadsgrupp. Arbetet som projektansvarig för installation och energiprojekt är proaktivt och utåtriktat med tyngdpunkt i hållbar renovering och ombyggnation av i huvudsak bostäder. Som projektansvarig verkar du som byggherreombud och projektledare i olika typer av projekt. Du kommer leda arbete för projekt som injustering av värmesystem, VVC-åtgärder, utbyggnad ladd infrastruktur, utbyggnad av solceller, aggregatsbyten, större fläktbyten, men även andra planerade underhålls- och investeringsprojekt. Projekten ställer krav på en självständighet i processen från idé till framtagande av beslutsunderlag samt projektledning, upphandling och genomförande. Miljö och hållbarhetsfrågor finns med som en naturlig del i ditt arbete.

Du ingår i en ombyggnadsgrupp som består av tio medarbetare som i huvudsak arbetar som projektansvariga och ombyggnadskoordinatorer. Ombyggnadsgruppen ingår i Bostadsbolagets avdelning Fastighetsutveckling.

Vem är du?

En förutsättning för tjänsten är att du är en duktig projektledare med en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du behöver också vara både kund- och resultatorienterad, med en god administrativ förmåga. Du har ett professionellt förhållningssätt i kontakten med kunder och andra samarbetspartner. Din goda social kompetens gör att du lätt skapar och behåller goda relationer. I din kommunikation utrycker du dig klart och tydligt i både tal och skrift.

Kvalifikationer

  • Ingenjörsexamen från högskola inom installation, energi eller fastighet eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig för uppdraget
  • Yrkeserfarenhet inom projektledning/byggledning
  • Kunskap om och stort intresse för installation och energiteknik samt projektprocessen
  • Erfarenhet av installation, energiproduktion och entreprenadjuridik
  • Övergripande kunskaper i fastighetsekonomi

 

Vad vi kan erbjuda

Bostadsbolaget erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans.

Din ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen. Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval och kalla till intervjuer.

Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Storgatan, centrala Göteborg
Sista ansökningsdag: 2022-10-01

 

Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Dan Idehed, Ombyggnadschef.
Telefon: 031-731 50 00 (växel)
E-post: dan.Idehed@bostadsbolaget.se

Kontakt facklig företrädare: Niklas Nordell Facklig företrädare Unionen. E-post: niklas.nordell@bostadsbolaget.se 

Om Bostadsbolaget

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.

Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.

Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.

Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

medarbetare vid entrédörr

Övrigt

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva. Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.