REGISTRERA

Registrera dig som ny användare.

    Registrera dig

 

 

LOGGA IN

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).

Glömt lösenordet? →
 
Till nyhetsarkivet

Vill du bidra till en meningsfull sommar för ungdomar i Göteborg?

Nu söker vi handledare till våra sommarjobbande ungdomar. 

Coronakrisen har påverkat vårt samhälle på flera vis och många ungdomar blir utan sommarjobb i år. Bland annat kan kommunen inte längre erbjuda de 700 sommarjobb som brukar utföras inom äldreomsorgen. För att dra vårt strå till stacken kommer Bostadsbolaget i år att bidra med ytterligare närmare 100 sommarjobb och på så vis skapa en meningsfull sommar för fler av stadens unga.

Nu söker vi dig som vill vara med och handleda ungdomarna.

Om Jobbet

Du kommer, under tio veckor i sommar, att handleda ungdomar i åldrarna 16-19 år i olika typer av enklare praktiska uppgifter som till exempel renhållning, ogräsrensning och målning. I uppdraget ingår också att planera och utföra uppgifterna tillsammans med ungdomarna. Du kommer även att hantera vissa administrativa arbetsuppgifter som till exempel närvarorapportering.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du är ansvarstagande och trivs med att leda grupper. Du har också lätt för att organisera, samordna och ta dig ann nya arbetsuppgifter. Som person är du ordningsam och pedagogiskt lagd. Du är också bra på att samarbeta och bemöta andra människor.

Du har tidigare erfarenhet av praktiskt arbete och har B-körkort.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Ansök nedan.

Antal tjänster: 6
Omfattning: Heltid, visstidsanställning med start 10 juni-17 augusti.
Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Har du frågor? Välkommen att kontakta Elisabeth Carlsson, personalchef, på telefon 031-7315027.

Ansök här

 

Vilka vi är

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 330 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Vi ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborgs Stad.

Publicerad 2020-05-22