REGISTRERA

Registrera dig som ny användare.

    Registrera dig

 

 

LOGGA IN

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).

Glömt lösenordet? →
 

Bobutik

Dags att göra om hemma? Besök Bostadsbolagets Bobutik.

På Bostadsbolaget vill vi öka hyresgästens inflytande över sitt boende. Med ett tillvalskoncept skapas möjligheter för våra hyresgäster att kunna påverka sin lägenhets standard, och att sätta en mer personlig prägel på sitt boende.

I vår Bobutik på Sten Sturegatan 18 finns vår personal på plats för att hjälpa dig. Du som hyresgäst har möjligheten att byta golv, dörrar, köksluckor samt andra tillbehör. Du har även möjlighet att beställa en tvätt-pelare eller diskmaskin.

Vi har tagit fram produktblad som visar vilka tillval som går att beställa för kök, badrum och övriga utrymmen. I produktbladen finns också uppgifter om hyra och hyresperiod för varje enskilt tillval. Tänk på att färgerna du ser i datorn eller vid utskrift kan skilja sig från de verkliga färgerna. Du är välkommen in till Bobutiken om du vill se tillvalen i verkligheten.

Att tänka på innan ditt besök

  • För att kunna göra tillval får du inte ha några sena hyresinbetalningar, inte ha någon skuld till Bostadsbolaget och inte haft någon konstaterad störning under de senaste 12 månaderna.
  • För att göra en beställning så behöver du komma till Bobutiken och skriva på en blankett och samtidigt legitimera dig. Om det är fler än en person som står på kontraktet så behöver samtliga parter komma till Bobutiken.
  • Vi har ett maxbelopp beroende för hur stor din lägenhet är som inte får överskridas per lägenhet. För en 1:a är det 500 kr, för en 2:a är det 600 kr och för en 3:a och större så är det 700 kr.
  • Det kan finnas tekniska begränsningar, vilket gör att alla tillval inte kan beställas till alla lägenheter. Vid frågor kontakta din fastighetsvärd eller Bobutiken.

Bostadsbolagets tillvalssystem har utvecklats tillsammans med Hyresgästföreningen.

 

Öppettider

OBS! För att minska risken för smittspridning av coronaviruset covid-19 tar vi just nu endast emot bokade besök.
Ring oss på 031-731 51 90 för att boka en egen tid i Bobutiken.

Telefontider:
Måndag – Fredag 08:00-12:00
Semesterstängt: v28 – v31

Sten Sturegatan 18
031-731 51 90
bobutiken@bostadsbolaget.se

 

Frågor och svar om tillval

Här svarar vi på de vanligaste frågorna som vi får.

 

Läs mer
 

Hitta hit!