Hoppa till innehåll

Guldhedens naturvandring

Drönarbild över Bostadsbolagets hus i Guldheden, Göteborg

Häng med på vår naturvandring

Upptäck Guldhedens guldkorn och ta del av den rika biologiska mångfalden i området. Det är ett naturskönt område med många spännande växtarter att upptäcka. Både precis utanför din husknut och runtomkring.

För att guida dig genom området har vi tagit fram en slinga som du kan följa. Slingan har 34 punkter utsatta längs med vägen och visar det allra bästa av vår växtlighet.

Så vad väntar du på? Ge dig ut på vår vandring och ta med dig en vän eller två på upptäcktsfärd. Allt du behöver är din telefon och ett par sköna skor!

Hur funkar det?

Nedan ser du kartan så att du enkelt kan följa naturvandringen. Du kan antingen börja på första punkten och följa den i tur och ordning, eller hoppa in mitt i och ta det i den ordningen som du känner för.

Vid varje punkt finns en skylt utplacerad med en QR-kod. Scanna koden med din mobiltelefon. Då kommer du direkt in till just den punkten på vår hemsida och kan läsa mer om den spännande växtligheten som du upplever på plats. Där ser du också en karta som visar var du befinner dig och var du hittar nästa punkt.

Trevlig vandring!

Visar punkt 1 på kartan över Guldhedens naturvandring.