Hoppa till innehåll

Arbeta med oss

Man och kvinna som ler utabför en fastighet

Tillsammans är vi på Bostadsbolaget runt 370 medarbetare som varje dag arbetar för att ge goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och över sitt företag. Att ha motiverade medarbetare är en av våra framgångsfaktorer.

LEDIGA JOBB

Publicerad

Vi söker en verksamhetsledare till Biskopsgården

2022-05-19

Har du levererat goda resultat som engagerande ledare? Vill du vara med och göra skillnad i vår tids kanske största samhällsutmaning? Nu söker vi en driven ledare som genom samordning ska leda Framtidenkoncernens utveckling och förflyttning av Biskopsgården.

Läs mer Vi söker en verksamhetsledare till Biskopsgården

Vi söker en junior distriktscontroller

2022-05-19

Vi söker en nyfiken och relationsbyggande junior distriktscontroller som ska stötta ett av våra tre distrikt i olika ekonomiska frågor.

Läs mer Vi söker en junior distriktscontroller

Vi söker en energicontroller

2022-05-16

Vill du vara med och påverka omställningen mot en klimatneutral fastighetsförvaltning? Brinner du för att spara energi och att använda våra gemensamma resurser så effektivt som möjligt? Sök då denna tjänst där du på allvar kan vara med och minska klimatavtrycket från en av Sveriges största allmännyttiga fastighetsägare!

Läs mer Vi söker en energicontroller

Vi söker en ombyggnadskoordinator

2022-05-16

Nu söker vi en relationsskapande ombyggnadskoordinator som ska vara länken mellan Bostadsbolaget, entreprenörer och våra hyresgäster vid våra stora renoveringsprojekt.

Läs mer Vi söker en ombyggnadskoordinator

Vi söker en biträdande projektansvarig

2022-05-16

Nu söker vi en biträdande projektansvarig som vill utvecklas och växa i tillsammans med Bostadsbolagets ombyggnadsgrupp.

Läs mer Vi söker en biträdande projektansvarig

Vi söker en utvecklingschef till enheten för social hållbarhet i Biskopsgården

2022-05-10

Vi arbetar i en spännande vardag. På Bostadsbolaget pågår ett långsiktigt arbete med särskilt fokus på de områden som vi kallar utvecklingsområden. Målet är att inga av Göteborgs stadsdelar ska finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden år 2025. Bostadsbolaget har ett specifikt uppdrag att vara en del av en förbättrad integration och att bidra i samhällsutvecklingen och vi söker nu en utvecklingschef till enheten för social hållbarhet i Biskopsgården.

Är du vår nya kollega?

Läs mer Vi söker en utvecklingschef till enheten för social hållbarhet i Biskopsgården

Är du vår nya förvaltare?

2022-05-09

Är du en entusiasmerande ledare som vill påverka framtiden för våra hyresgäster och invånare i Göteborg? Är du en kommunikativ och nätverkande person som är nyfiken på ett uppdrag med göteborgarnas framtid i fokus? Brinner du för att göra skillnad i samhället? Då kan du vara en av Bostadsbolagets nya förvaltare i Distrikt Hisingen.

Läs mer Är du vår nya förvaltare?

Vi söker en chef för Kundservice

2022-05-05
I samband med att vi tar ytterligare steg för att ge våra hyresgäster service i toppklass söker vi en chef till vår avdelning för Kundservice. Läs mer Vi söker en chef för Kundservice

Vi söker miljövärdar

2022-05-05

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa utemiljöer med oss? Nu söker vi två miljövärd till Västra Järnbrott.

Läs mer Vi söker miljövärdar

Vi söker lokalvårdare

2022-04-11

Som lokalvårdare på Bostadsbolaget arbetar du i första hand med trappstädning i våra fastigheter. Du är en viktig del av vår verksamhet och betyder mycket för våra hyresgäster eftersom ditt jobb bidrar till trivsel och trygghet. Läs mer Vi söker lokalvårdare

Fler lediga jobb›

Glädje – Tillsammans – Utmana

Våra värderingar är också våra drivkrafter. De säkerställer att vi agerar utifrån ett gemensamt perspektiv och beskriver hur vi ska vara – mot varandra som arbetskamrater, mot våra hyresgäster och i relationen till andra vi kommer i kontakt med.

Vi gör det ihop

För ett serviceföretag som Bostadsbolaget är engagerade och driftiga medarbetare en förutsättning för framgång. Att vara en god arbetsgivare är ett måste för att attrahera och behålla personal. Därför lägger vi bland annat stor vikt vid friskvård och kompetensutveckling.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar mångfalden bland stadens medborgare varpå jämställdhet och mångfald är en viktig del i personalpolitiken. Ett sätt in i arbetslivet är genom praktik eller en trainee-anställning och vi erbjuder ofta möjlighet till sådana samarbeten. Har du frågor om Bostadsbolaget som arbets- eller praktikplats? Kontakta gärna Sara Gustafsson eller Lotta Wittlöv Stenman på vår HR-avdelning via växelnummer 031-731 50 00.

Fastighetsakademin

Vill du utbilda dig inom fastighetsbranschen? Då kan Fastighetsakademin vara något för dig!
Fastighetsakademin är en yrkeshögskola i Göteborg som ägs och drivs av ett 50-tal aktörer; både offentliga och privata fastighetsbolag. De flesta är verksamma i Västsverige. Framtidenkoncernen är med och driver Fastighetsakademin och som varje år tar emot praktikanter till sina bostadsbolag som Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder och Gårdstensbostäder. Sedan år 1999 har över 2000 medarbetare utbildats och arbetar nu inom fastighetsbranschen.Läs mer och ansök till Fastighetsakademin här: www.fastighetsakademin.se.

Framtidens Fastighetslabb

Framtidens Fastighetslabb är ett upplevelsecenter där du får prova på att jobba i fastighetsbranschen via våra interaktiva stationer. Hos oss får elever från år 4-9 prova kreativa stationer som berättar om fastighetsbranschens olika yrken och hur vi bidrar till hållbar stadsutveckling i Göteborg.

Framtidens Fastighetslabb drivs av Framtidenkoncernen och är den första i sitt slag i Sverige. Alla stationer knyter an till läroplanens uppdrag om studie- och yrkesvägledning samt olika ämnens centrala innehåll om samarbete, problemlösning, reflektion och hållbar utveckling.

Läs mer! Framtidens Fastighetslabb