Hoppa till innehåll

Nya bostäder

Här kan du följa Bostadsbolagets pågående och planerade projekt. Framtiden Byggutveckling ansvarar för all nyproduktion av hyresrätter inom Framtidenkoncernen. Nyproducerade bostäder överlämnas sedan till oss på Bostadsbolaget eller till något av koncernens övriga förvaltande bolag Poseidon, Familjebostäder eller Gårdstensbostäder.

 

Intresserad?

50% av lägenheterna i varje projekt annonseras ut via Boplats, där alla kan söka och 50% på Omflyttningsplatsen. Registrera dig på boplats.se redan idag.

NYHETSBREV NYA BOSTÄDER

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få löpande information om vad som händer i byggprojekten.


Uthyrningsfrågor?

Så här ser processen ut

Planering

Under planeringsfasen konkretiseras det som tidigare varit en idé om ett hus. Framtagande av ritningar och beskrivningar sker och bygglov söks. I denna fas genomförs även upphandling av den huvudentreprenör som skall genomföra byggnationen.

Byggstart

Nu startar bygget! Först görs förberedande markarbeten och grundläggning så att huset har en stabil grund att stå på. När grundarbetet är klart börjar huset växa på höjden och man brukar snart kunna se det ta form.

Uthyrning

Uthyrningsstarten brukar vara ungefär ett år innan beräknad inflyttning. Lägenheterna hyrs ut både internt till befintliga hyresgäster via vår Omflyttningsplats och externt på Boplats.se. På Boplats.se är det antal registrerade dagar som bestämmer vem som får hyra lägenheten.

Visningskvällar

Välkommen på visningskväll! Vid detta tillfälle få du träffa dina nya grannar och får information om din nya bostad. Du får också besöka bygget och din lägenhet för första gången.

Inflyttning

Välkommen hem! På inflyttningsdagen finns personal från Bostadsbolaget på plats och du får nycklarna till din lägenhet. Därefter får du i lugn och ro njuta av ditt nya hem. En tid efter att du flyttat in kommer personal från oss höra av sig för att höra att allt fungerar bra.