REGISTRERA

Registrera dig som ny användare.

    Registrera dig

 

 

LOGGA IN

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).

Glömt lösenordet? →
 

Trygghetsvärdar

Trygghetsvärdar i Norra Biskopsgården

Ett tryggare område

I Hammarkullen och Norra Biskopsgården finns Bostadsbolagets trygghetsvärdar. De börjar sitt jobb när andra går hem. Trygghetsvärdarna vandrar i området och pratar med dig och dina grannar för att se till att området är trivsamt och tryggt på kvällar och helger.

Alla de kommunala bostadsbolagen i Göteborg har idag trygghetsvärdar. De jobbar på lite olika sätt beroende på vilket område de arbetar i. Men det gemensamma uppdraget handlar om att vandra omkring i området och finnas till och skapa trygghet för alla våra hyresgäster. Trygghetsvärdarna finns på plats från eftermiddagar till klockan 23:00 alla dagar i veckan.

Trygghetsvärdarnas uppgift är att finnas där för våra hyresgäster och att skapa trygghet i området. De arbetar alla dagar i veckan, året runt till klockan 23.00. Trygghetsvärdarna rör sig i och omkring Bostadsbolagets bostadsområde i Norra Biskopsgården och Hammarkullen. På gårdar, i våra allmänna utrymmen men även på parkeringar, torg och hållplatser. Målet är att vara en del av området och lära känna våra hyresgäster för att tillsammans göra området tryggare.
De samverkar med flera aktörer i området, därför hittar ni oss i offentliga miljöer och på olika evenemang runt om i området. De finns där ni är!

 

Norra Biskopsgården

Trygghetsvärdar i Norra Biskopsgården
Kontakta trygghetsvärdarna på:
031- 731 54 00
Måndag – Söndag kl. 16- 23
 

Hammarkullen

Trygghetsvärdar i Hammarkullen
Kontakta trygghetsvärdarna på:
031- 731 53 00
Måndag – Söndag kl. 16- 23