Hoppa till innehåll

Majviken

Bilden är tagen från gemensamhetsutrymmen i vårt hus i Majviken, Göteborg

Välkommen till Majviken!

Majviken ligger i Majorna, stadsdelen i väster som många betraktar som Urgöteborg. Husen med röda putsfasader ligger utmed Karl Johansgatan och alla uppgångar har porttelefon. De flesta lägenheter har balkong och många kök är renoverade. I en av de tre fastigheterna är de flesta lägenheter större där flera ligger i två eller tre etage. Under 2020 skapades nya mindre lägenheter av lokaler som fanns i denna fastighet som har adressen Betzensgatan. Majviken kombinerar moderna bostäder med tillgång till gemenskap, aktiviteter och upplevelser i en inspirerande atmosfär.

Från Majviken är det gångavstånd till Chapmans Torg och promenadstråken längs med Klippans kulturreservat. Med spårvagn tar det ungefär en kvart in till stan.


Boendeinformation

Majviken

På Karl Johansgatan 47-49 i Majviken har Bostadsbolaget utvecklat boendekonceptet Majviken som invigdes i september 2010.

Trygghetsboende

Du som är över 70 år kan ansluta dig till Majvikens trygghetsboende. Läs mer om våra trygghetsboenden här.

Tvättstugor

Tvättstugor finns i nära anslutning till din trappuppgång. Kontakta din fastighetsvärd om du har frågor som rör tvättstugan eller om du behöver en bokningsbricka/nyckel.

Parkering

Här hittar du alla våra lediga parkeringsplatser.

Sophantering

Alla hus kan sortera ut sitt matavfall från övriga hushållssopor som sedan slängs i miljörummen.


Nyheter

Dags att testa brandvarnaren

2023-12-01

Idag är det brandvarnarens dag! Det är något vi tycker alla borde fira genom att testa sin brandvarnare, något som är extra viktigt nu inför advent och jul.

Läs mer Dags att testa brandvarnaren

Välkommen på Adventsfika!

2023-11-08

Ta en paus i julstöket och kom och träffa vår personal och umgås med dina grannar. Vi bjuder på värmande kaffe, glögg, te, pepparkakor och lussebullar. Vi delar även ut en julblomma till alla som kommer.

Läs mer Välkommen på Adventsfika!

Nu kan du bevaka och prenumerera på Omflyttningsplatsen

2023-10-27

Nu kan du skapa en bevakning på typ av lägenhet som du är intresserad av på Omflyttningsplatsen. Läs mer Nu kan du bevaka och prenumerera på Omflyttningsplatsen

Fler nyheter

Ladda ner broschyr

Gatunamn:
Betzensgatan
Karl Johansgatan
Byggnadsår: 1964, 1967, 1970, 2019
Antal lägenheter: 403
Hiss: Ja