Hoppa till innehåll

Lucka 5 – Vinn biljetter till Jultrad-i-trion!

jul2016webb

Foto: Tilo Stengel/GöteborgsOperan

Nu har du som är hyresgäst hos oss chansen att vinna två biljetter till Jultrad-i-trion på GöteborgsOperan söndag den 18 december kl.18.00 eller tisdag den 20 december kl. 18.00.

Efter två succéår har det blivit något av en tradition att i julrelaterade kriser anlita den allra bästa hjälp som finns att tillgå: N.U.S.T. – Nordpolens underrättelse- och säkerhetstjänst. Första året blev uppdraget att lösa gåtan om vem som stulit barnens önskelista, och i fjol förenade trion hopp och magi för att hjälpa julens stjärna tillbaka upp till himlavalvet.

Jultrad-i-trion är ett musikaliskt äventyr med klassiska julsånger, opera och poplåtar. Musikalartisterna i Duratrion – Tobias Ahlsell, David Lundqvist och Anders Wängdahl – får sällskap på scen av sångare, musiker, oväntade karaktärer och allsköns hjälpredor.

Årets mysterium är än så länge höljt i dunkel, men känt är att Jultrad-i-trion precis som tidigare år kommer att bli späckat med humor och överraskningar för alla åldrar och smaker.

Nu har du chansen att få en riktigt stämningsfull jul, bara dagarna före dopparedan. Tävla på via knappen nedan. Lycka till!

Här kan du läsa mer om Jultrad-i-trion!