Hoppa till innehåll

Framtidens bredband

Bilden visar en dator, anteckningsblock och en penna

Framtidens bredband

Bostadsbolagets lägenheter är utrustade med det öppna fibernätet Framtidens Bredband. Via fibernätet kan du beställa tv, telefoni och bredband från ett stort antal leverantörer.

För att se på tv behöver du kontakta Itux och beställa en tv-tjänst. Du som hyresgäst kan teckna ett kostnadsfritt bas-tv-paket – läs vidare här.

Önskar du en annan leverantör eller beställa övriga tv-tjänster så ser du vilka valmöjligheter som finns på Framtidens Bredbands hemsida.

Framtidens Bredband hör till marknadens modernaste och snabbaste nät och är gemensamt för Framtidenkoncernen, där Bostadsbolaget ingår. Bolagen har gemensamt investerat i ett modernt fibernät för att tillgodose de krav på ny teknik som nya tv-vanor och ökad konkurrens medför.

Parabol

För parabolantenn måste du ha skriftligt tillstånd av Bostadsbolaget. För befintliga paraboler gäller att de inte får vara monterade på fasad, fönsterkarm eller tak. Hela parabolen ska finnas innanför balkongräcket. Om parabolantennen vållar problem måste den tas bort på din bekostnad. Prata med din fastighetsvärd om du har frågor kring parabolantenner i ditt område.

Var får jag hjälp?

Har du problem med din tjänst (tv/bredband/telefoni) – kontakta din tjänsteleverantör, alltså den du har beställt din tv-tjänst, bredbandstjänst eller telefoni av.
Behöver du felanmäla din BAS-TV tjänst? Kontakta iTux kundservice på 0751-79 20 05

Har mediaboxen, kabellister eller vägguttag som är fastmonterade i din lägenhet trillat ner eller blivit skadad – kontakta din fastighetsvärd.

Undrar du över det kostnadsfria bas-tv-paketetklicka här.