REGISTRERA

Registrera dig som ny användare.

    Registrera dig

 

 

LOGGA IN

Ange ditt personnummer med 10 siffror utan bindestreck (ÅÅMMDDxxxx).

Glömt lösenordet? →
 

Framtidens bredband

Framtidens bredband

Bostadsbolagets lägenheter är utrustade med det öppna fibernätet Framtidens Bredband. Via fibernätet kan du beställa tv, telefoni och bredband från ett stort antal leverantörer.

För att se på tv behöver du välja en tv-leverantör och beställa en tv-tjänst. Allt du behöver veta, vilka tjänster och tjänsteleverantörer du kan välja bland samt beställning av de tjänster du önskar hittar du på Framtidens Bredbands hemsida.

Framtidens Bredband hör till marknadens modernaste och snabbaste nät och är gemensamt för Framtidenkoncernen, där Bostadsbolaget ingår. Bolagen har gemensamt valt att investera i ett modernt fibernät för att möta de krav på ny teknik som nya tv-vanor och ökad konkurrens medför.

Sedan 2018 har nätet uppgraderats för att bli ännu snabbare. Allt om förändringen kan du läsa här.

Parabol

För parabolantenn måste du ha skriftligt tillstånd av Bostadsbolaget. För befintliga paraboler gäller att de inte får vara monterade på fasad, fönsterkarm eller tak. Hela parabolen ska finnas innanför balkongräcket. Om parabolantennen vållar problem måste den tas bort på din bekostnad. Prata med din fastighetsvärd om du har frågor kring parabolantenner i ditt område.

 

Var får jag hjälp?

Har du problem med din tjänst (tv/bredband/telefoni) – kontakta din tjänsteleverantör, alltså den du har beställt din tv-tjänst, bredbandstjänst eller telefoni av.

Har mediaboxen, kabellister eller vägguttag som är fastmonterade i din lägenhet trillat ner eller blivit skadad – kontakta din fastighetsvärd.

Undrar du över det nya bas-tv-paketet som ersätter vår subventionerade tv – läs vidare här.