Hoppa till innehåll

Alla lägenhetstillval är nu tillgängliga

Den 20 september kan Bostadsbolagets hyresgäster åter välja bland alla våra populära lägenhetstillval. Detta efter en lång tids paus på grund av ohållbara prisökningar på tillvalsprodukter. ​​​​​​​

Onsdagen den 20 september kommer Bostadsbolagets Bobutik åter erbjuda våra hyresgäster alla tillval. Tillvalskonceptet togs fram för att öka hyresgästens inflytande över sitt boende och har varit en uppskattad tjänst.

– Det här är självklart jätteroligt för oss att åter kunna erbjuda alla tillval för våra hyresgäster. Med ett tillvalskoncept skapas möjligheter för våra hyresgäster att kunna påverka sin lägenhets standard och att sätta en mer personlig prägel på sitt boende, säger Sara Carling, debiteringschef.

Hur du beställer

Alla Bostadsbolagets produkter finns i vår digitala bobutik. I den digitala butiken kan du se exempelbilder på hur tillvalen kommer att se ut. Du kan också lägga en intresseanmälan för respektive produkt. Om alla tillval du anmält intresse för är tillgängliga för din lägenhet så får du ett avtal via mejl, men om du valt tillval som inte är tillgängliga för din lägenhet så blir du kontaktad av Bobutiken.

Det går också att lägga en beställning via mejl och telefon eller så kan du boka in att besöka vår fysiska butik på Sten Sturegatan i Göteborg. Kontaktuppgifter och öppettider hittar du på vår hemsida, Bobutik och tillval | Bostadsbolaget