Hoppa till innehåll

Årstidsblad Sommar 2022

Nu är sommarens årstidsblad här! Här kan du läsa nyheter och information om vad som händer i ditt område under sommaren.

sommar-korr.png

Du vet väl att…
… alla kartonger ska sorteras som pappersförpackning och slängas i miljörummet? Glöm inte att platta till dina kartonger ordentligt, så att mer får plats i soptunnan!

Nya ansikten
Under vecka 24-26 kommer en grupp ungdomar hit och sommarjobbar. De kommer att hjälpa till att göra fint i området och bland annat röja upp och måla om möbler och väggar.

Sommartider hej!
Vi välkomnar Adam, vår säsongare. Han kommer vara här under hela sommaren och hjälpa till när en del av den ordinarie personalen är på semester!

Cykelrensning
Nu har vi rensat bort trasiga och avställda cyklar i cykelrummen. Detta gör vi med jämna mellanrum för att skapa bättre utrymme och erbjuda en fungerande cykelförvaring.

Nytt låssystem på gång
På Haga Kyrkogata 24, Viktoriagatan 10, Storgatan 25, Karl Gustavsgatan 22, Vasagatan 11 och Viktoriagatan 11 sätter vi nu ett elektroniskt låssystem som heter Aptus. Det innebär att du låser upp med en bricka istället för din gamla nyckel. Mer information om detta kommer snart i din brevlåda.

Känner du en stark doft av ättika?
Det är för att vi just nu testar en mer miljövänlig typ av ogräsbekämpning – nämligen ogräsättika!

Bättre ljus
I miljörummet på Bellmansgatan 12 förbättrar vi nu belysningen och sätter in helt nya armaturer.

Vi röjer upp
Vi har gjort en röjning på vindar och i källare, för att få undan sådant som står i vägen. Tänk på att inte ställa föremål i gångarna för allas säkerhet – de utgör en brandfara.

Vi önskar dig en glad sommar!