Hoppa till innehåll

Årstidsblad Sommar 2022

Nu är sommarens årstidsblad här! Här kan du läsa nyheter och information om vad som händer i ditt område under sommaren.

sommar-korr.png

Snart är tvättstugorna klara i F-huset
Vi ser även över de befintliga tvättstugorna i F-huset och fräschar upp dem, samt sätter in en grovtvättmaskin.

Den som väntar på något gott…
Vi ska fixa till utemiljön vid F-huset med nya planteringar, nya sittplatser och en ny lekyta för olika åldrar. Tyvärr har det blivit förskjutet, eftersom det pågår omfattande utredningar gällande bärigheten på marken. Vi har ännu inte fått något datum då vi kan komma igång med arbetet, men vi hoppas att få starta under nästa år.

Återvinn dina kläder
Textilinsamlingsboxar finns vid kommunens återvinningsplatser på Betzensgatan och vid Ica.

Rasta rätt
Du får inte rasta din hund på gräs- eller stengården. Låt inte heller din hund kissa på pallkragar och i rabatter – det är miljövärdarnas arbetsplats och det dödar dessutom växterna. Tänk också på att hålla din hund kopplad när du vistas på gräs-eller stengården. Även om din hund är snäll, så kan det ändå skrämma hundrädda grannar.

Tid att njuta av pergolan
Nu är vi äntligen färdiga med renoveringen av pergolan. Bland annat har vi sett till så att växtligheten inte tar överhanden på taket så som det gjort tidigare. På så sätt får vi in mycket mer ljus. Vi har även satt in infravärmare som man kan använda under kyligare dagar, men på kvällen är de avstängda. Nu hoppas vi på många fina sommardagar där!

Vi önskar dig en glad sommar!