Hoppa till innehåll

Bli eventvärd – Sök till Team Göteborg

Vill du vara med där det händer? Bli volontär i Team Göteborg och få möjlighet att delta på en mängd spännande evenemang. Team Göteborg är en pool med ungdomar och unga vuxna som deltar som volontärer på stadsangelägna evenemang. Som en i gänget blir du en viktig del i Göteborgs olika evenemang, exempelvis Göteborgs Kulturkalas, Göteborgs Basketball Festival, Picknickfestivalen, Summerburst och med flera. Du som deltar får en utbildning inom evenemang och säkerhet, Göteborgskunskap och service. Dessutom får du arbetslivserfarenhet att bygga på ditt cv med, kontakter och möjlighet att träffa andra ungdomar från hela Göteborg.

Alla unga som fyllt 15 år kan söka till Team Göteborg. Sista ansökningsdag är 1 mars 2016. Läs mer om Team Göteborg och fyll i din ansöka på teamgoteborg.goteborg.com

Bostadsbolaget är en av finansiärerna bakom Team Göteborg. Syftet med Team Göteborg är bland annat att öka anställningsbarheten för unga genom ökad självkänsla, erfarenhet, kunskap och kontaktnät samtidigt som man gör något viktigt och positivt för sin stad.

teamgoteborg_330x380px_1.2