Hoppa till innehåll

Göteborgs Stadstriennal 19-22 september

Ta plats i samtalet om framtidens Göteborg! Under fyra dagar i september pågår samtal, filmvisningar, praktiskt byggande och workshops runt om i Göteborg. Tillsammans undersöker vi nya sätt att ta, ge och skapa plats i samtalet om staden.

Göteborgs Stadstriennal är en del av Göteborgs 400-årsjubileum och återkommer vart tredje år fram till och med 2021. Stadstriennalen inleddes 2015 och drivs av stadsbyggnadskontoret i bred samverkan med bland annat Göteborgs Stads förvaltningar, bolag och institutioner, akademier och olika föreningar. Tillsammans undersöker vi sätt att ta, ge och skapa plats i staden. Stadstriennalen är en del av Göteborgs 400-årsjubileum och återkommer vart tredje år fram till och med 2021. Det är en internationell mötesplats kring stadsutveckling för göteborgare och bransch. Vi lär oss av varandra och bjuder in omvärlden att ta del av vår resa mot en hållbar stad öppen för världen.

Allt är kostnadsfritt och öppet för alla. Stadstriennalen är en plattform för att samtala kring och gemensamt göra stad.

Se programmet för 2018 på stadsutveckling.goteborg.se/stadstriennalen