Hoppa till innehåll

Ny kvartersvärd i Amhult

Kvartersvärd Milan går vidare till ny tjänst inom Bostadsbolaget.

Efter nästan 5 år som kvartersvärd i Amhult söker Milan nu nya utmaningar och går vidare till ett annat område inom Bostadsbolaget. Milan började sin resa på bolaget för 12 år sedan och har sedan dess arbetat på både olika distrikt och i olika yrkesroller. Sedan 2011 har han arbetat som kvartersvärd i Amhult och Östra Änghagen och har trivts väldigt bra med jobbet här. Under sina år i Amhult har Milan lärt känna många av hyresgästerna väl.

– Amhult är ett härligt område, det är en viss känsla här. Det är lite speciellt eftersom man jobbar ensam som kvartersvärd till skillnad från många andra områden.

Han tycker att kontakten med hyresgästerna är en väldigt viktig del av jobbet som kvartersvärd och tycker att det är viktigt att man tar sig tid att lyssna på hyresgästerna.

– Det tar inte många minuter att gör det där lilla extra, att bara lyssna och fånga upp hyresgästernas önskemål och synpunkter. Jag gillar att serva mina hyresgäster och man får väldigt mycket feedback här i Amhult vilket är roligt.

Milan vill passa på att tacka för sin tid som kvartersvärd i Amhult och ser nu fram emot att fortsätta att utvecklas i ett nytt område.

Exakt datum när han slutar och den nya kvartersvärden börjar är inte helt klart ännu. Mer information om detta kommer i brevlådan.