Hoppa till innehåll

Säsongsjobba med trädgårdsskötsel i Centrum och Västra Göteborg

Vill du skapa Sveriges bästa utemiljöer tillsammans med oss? Nu söker vi säsongsanställd trädgårdspersonal till distrikt Centrum och Västra Göteborg.

Vem är du?

Du som söker behöver ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbete. Du ska ha relevant utbildning inom trädgård och yttre skötsel samt inneha B-körkort eller AM-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet från olika typer av trädgårdsmaskiner. I och med att du arbetar nära våra hyresgäster ser vi att du är social och serviceinriktad. Engagemang och eget ansvar genomsyrar alltid ditt arbete.

Om jobbet

Som säsongsarbetande trädgårdspersonal på Bostadsbolaget kommer du jobba tillsammans med våra miljövärdar i vårt distrikt Centrum och Västra Göteborg. Du kommer att jobba utomhus med skötsel av våra utemiljöer, till exempel trädgårdsarbete – i ett engagerat gäng som tycker om att göra det tryggt och trivsamt för våra hyresgäster! Jobbet innebär bland annat att klippa gräs, rensa ogräs, plantera sommarblommor, arbeta med avfall och hålla ordning och reda i våra miljörum. Det är viktigt att du som söker är beredd att arbeta under hela perioden. Dvs i sex månader. Som säsongarna hos oss på Bostadsbolaget utgör du en mycket viktig resurs. Vår utemiljö är högprioriterad för att skapa trivsel hos våra hyresgäster. 

Så söker du

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Omfattning: Heltid, april-september 2020
Sista ansökningsdag: 2020-03-31

 

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta personaladministratör Sara Gustafsson på telefon 031-731 50 00.

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 330 medarbetare för att ge goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster.