Hoppa till innehåll

Sommarnyheter i Kyrkbyn

Sommartider hej!

Under sommaren är flera av oss lediga. Då kan det ta längre tid att få hjälp. Nya ansikten? Det är sommarpersonal och feriearbetare som jobbar med utemiljön.

Vad har hänt med min odling?

Att odlare får se sin odling förstörd eller plockad händer varje år. Du får bara plocka det du själv har odlat. Enkelt, eller hur?

Hur grillar du?

Kom ihåg att du bara får grilla på ett sätt som inte stör dina grannar. Grilla ute på gården och håll koll på röken. På balkongen får du bara använda elgrill. Var beredd med vatten om det sker en olycka.

 

Storstäd i trapphusen

Under sommaren har vi satsat lite extra på städningen i trapphusen med ett omfattande storstäd. Många av er har märkt det och hört av sig. Det tycker både vi och vår lokalvårdare är roligt!

Dörrmattor – nej!

Trapphuset måste vara helt fritt från saker, för att vi ska kunna göra rent ordentligt varje gång. Nu efter storstädet vill vi att det ska hålla sig fint. Dessutom är saker i trapphuset en brandfara. Så, ta in din matta.

Inga lösa hundar här

Du vet väl att hudar måste hållas kopplade inom området? Det hjälper inte att din hund är världens snällaste. Andra kan bli rädda. Och du vet hur det funkar, man plockar upp bajset efter sin egen hund.

Illustration på en pojke med en hund i koppel