Hoppa till innehåll

Sommarnyheter i Torpa

Sommartider hej!

Under sommaren är flera av oss lediga. Från vecka 26 kan det ta längre tid att få hjälp. Vi prioriterar akuta fel som vattenläckor, elfel och vitvarufel. Nya ansikten? Det är vår sommarpersonal och våra feriearbetare som jobbar med utemiljön. Säg gärna hej!

Spärra din adress med adresslås

Ingen annan än de som bor i din lägenhet ska stå skrivna på din adress. För att stoppa bedrägeri kan du lägga in en spärr som bara du kan häva. Då kan ingen annan skriva sig på din adress.

Hej då björnen!

Mitt i Torpa står ett trädkonstverk i form av en björn, som gjordes när området fyllde 70 år. Björnen har tjänat naturen i 5 år genom att vara insektshotell. Nu bor det även svamp i björnen vilket gör att den ruttnar. En del av naturens gång och precis som det ska vara. Vi kommer under våren ta ner björnen. Vi tackar den för den glädje den spridit i området och för sin tjänst som insektshotell.

Hur grillar du?

Kom ihåg att du bara får grilla på ett sätt som inte stör dina grannar. Grilla ute på gården och håll koll på röken. På balkongen får du bara använda elgrill.

Vattenavstängning i huset? Få notis direkt i telefonen!

Ladda ner vår app och få viktig information direkt i din telefon! Scanna QR-koden med din mobil och kom igång direkt.