Hoppa till innehåll

Vårnyheter i Järnbrott

Cykelpump på plats

Grön illustration av en cirkel. I bilden står det Smart mobilitet, Hit och dit.Luften är fri! Nu kan du pumpa dina cykeldäck vid korsningen Relägatan/Bildradiogatan. Detta är en del av vår satsning på smart mobilitet som du kommer se mer av framöver.

cykelpump

Felparkerade bilar

Felparkerade bilar på gården är en säkerhetsrisk för gående och står i vägen för utryckningsfordon och snöröjning. Om du ser en bil som står fel, ring direkt till parkeringsbolaget på 031-774 37 00 och uppge bilens registreringsnummer och modell. Vi kan tyvärr inte göra något åt detta på egen hand, men vi är medvetna om problemet.

Radiotorget fyller 70 år

Den 4 maj firar vi Radiotorgets 70-årsjubileum med en stor torgfest! Mer information kommer snart.
illustration som visar människor utanför Boservice

Tack för maten, Järnbrott!

Förra året samlade vi in hela 15 ton ton matavfall i Järnbrott. Det räcker till att köra en gasdriven bil 3008 mil! Tack till dig som sorterar ditt matavfall, du bidrar till en bättre miljö!Matavfallspåse i ställning.

Tecknade vitsippor

Håll tvättstugan städad

Tvättstugan är ofta smutsig och stökig. Vi vill påminna alla om att städa efter sig. Det finns mopp, sopborste, sopset och trasa tillgängligt. Tack för att du hjälper till att hålla tvättstugan ren!

Vad kan du om vatten? Tävla om ett dygn på Liseberg!

Dela ditt bästa #Waterhack och delta i vårt vatten-quiz där du, förutom att vässa dina kunskaper om vatten, också är med och tävlar om ett dygn på Liseberg. Tävla och läs mer om hur du kan spara vatten!


Problem med passerbrickor

Vi är medvetna om att det är problem med passerbrickorna i vissa portar. Vi arbetar med att lösa detta, men det är ett gammalt system och vi behöver en övergripande lösning. Vi ber om ditt tålamod medan vi arbetar vidare med detta.

Mata inte fåglarna

Gör det i alla fall inte för nära husen. Det lockar tyvärr till sig råttor och annan ohyra.

illustration som visar överkryssad person som matar fåglarna

Ny LED-belysning

Vi fortsätter arbetet med att byta ut äldre belysning mot LED-belysning. Vi gör allt vi kan för att spara energi och att stärka tryggheten. Därför arbetar vi också med rörelsestyrd belysning där det passar.

Ladda ner appen illustration.
Här kan du bland annat göra felanmälan, ta emot meddelanden, läsa viktiga nyheter, utföra ärenden och ta del av olika erbjudanden. Du hittar även alla viktiga kontaktuppgifter här. Ladda ner appen genom att scanna QR-koden: qr-kod som leder till boendeappen