Hoppa till innehåll

Årstidsblad Sommar 2022

Nu är sommarens årstidsblad här! Här kan du läsa nyheter och information om vad som händer i ditt område under sommaren.

sommar-korr.png

Vi snyggar till utemiljön
På Landalabergen 35-37 pågår markarbetet och byggandet av den nya uteplatsen för fullt. Där skapar vi nya sittplatser och planterar nya växter som ni kan njuta av.

Nya ansikten
Under sommaren tar Bostadsbolaget emot 196 ungdomar som ska sommarjobba. Hos oss i Landala kommer 7 stycken vara på plats och jobba under vecka 30-32. De kommer hjälpa till att göra fint i området och bland annat måla om på en del ställen.

Sommartider hej!
Under sommaren är flera av oss lediga. Då kan det ta lite längre tid att få hjälp. Vänta gärna med ärenden som inte är akuta till efter sommaren!

Ny porttelefon
På Landalagången 2-14 och Kapellgången 3-7 har vi infört ett nytt, modernare porttelefonsystem.

Var med och påverka!
Just nu ser vi över möjligheten att flytta upp tvättstugorna till utrymmet för de tillfälliga duscharna under badrumsrenoveringarna på Kapellgången 1-2. Vi bjuder in till ett informationsmöte när det är dags, där ni får chansen att tycka till om hur det ska se ut.

Äntligen är det klart
Vi öppnar upp de fyra miljörummen på Landalabergen 4-7 efter ett års renovering, som nu är fräscha och fina. Därmed tar vi bort containern som har stått uppe på gården.

Boka tvättid online
På Landalabergen 4-7 och Landalagången 2-14 inför vi digital tvättstugebokning. Det innebär att du numera kan boka hemifrån, genom att logga in på Mina Sidor på Bostadsbolagets hemsida.

Festligheter under Landaladagen
Lördagen den 7 maj anordnade vi Landaladagen tillsammans med Robert Dicksons stiftelse. Vi hade vädret på vår sida och det blev en härlig dag med besök av både polisen och räddningstjänsten, som berättade om sitt arbete för alla nyfikna barn. Det bjöds även på en rolig tipspromenad! Alla som hade 10 rätt vann två biobiljetter var och kommer kontaktas inom kort.

Vi önskar dig en glad sommar!