Hoppa till innehåll

Årstidsblad Sommar 2022

Nu är sommarens årstidsblad här! Här kan du läsa nyheter och information om vad som händer i ditt område under sommaren.

sommar-korr.png

Kommande avloppsprojekt
Efter semestrarna drar vi igång ett stort avloppsprojekt, för att åtgärda problemet med att det ofta blir stopp. Vi vet att det är efterlängtat och att frågorna är många – därför kommer vi hålla ett informationsmöte för varje trappuppgång. Du får en inbjudan i din brevlåda när det är dags hos dig!

Sommartider hej!
Under sommaren är flera av oss lediga. Då kan det ta lite längre tid att få hjälp. Vänta gärna med ärenden som inte är akuta till efter sommaren.

Cykelförvaring
Har du en trasig, gammal cykel ståendes i cykelrummet? Tänk då på att förvara den i ditt eget förråd – cykelrummet är bara till för fungerande cyklar.

Platta till – snabbt och enkelt
Glöm inte att platta till kartonger ordentligt när du slänger dem i miljörummet. Annars blir soptunnan full för snabbt, vilket leder till ökade kostnader då vi måste tömma oftare.

Festligheter på gång
Till hösten kommer vi fixa en trevlig gårdsfest för alla i området. Mer information kommer när det närmar sig!

Äntligen är det färdigt
Nu har vi målat om alla tvättstugorna på Hallandsgatan och Sten Sturegatan. Dessutom är alla källare och förråd röjda. Även två av våra miljörum har fått en rejäl uppfräschning! Snart målar vi om de sista två också.

Sugen på att grilla?
På din balkong får du endast använda elgrill, så länger det inte ryker för mycket. Annars är du alltid välkommen att använda vår gemensamma grill på innergården.

Du vet väl att..
… det är förbjudet att rasta djur i rabatter och på gräsytor i hela området? Om det sker en olycka, så plocka upp det. Ingen vill trampa i hundbajs!

Vi önskar dig en glad sommar!