Hoppa till innehåll

Årstidsblad Sommar 2022

Nu är sommarens årstidsblad här! Här kan du läsa nyheter och information om vad som händer i ditt område under sommaren.

sommar-korr.png

Sommartider hej!
Under vecka 24-32 kommer det vara totalt 18 ungdomar på plats hos oss i olika omgångar för att sommarjobba. De kommer hjälpa till att göra fint i området, såsom att måla staket och källare, och dessutom ordna en rad olika aktiviteter.

Trygghetskväll
Den 31:a augusti bjuder vi in till en Trygghetskväll i området. Håll utkik efter mer information i trapphuset!

Lättare att sortera
Snart finns det nya skyltar på alla våra avfallsstationer i området. De visar hur du ska sortera, så att rätt avfall hamnar på rätt plats. Men först ska alla målas om med hjälp av våra sommarjobbare. Runt om avfallsstationerna har vi också tagit bort kullerstenen och anlagt en gräsmatta, för att få en snyggare helhet.

Inbjudan kommer
I augusti och september kommer vi ha öppet hus inför ett kommande samråd om nybyggnation i området. Snart landar en inbjudan i din brevlåda!

Äntligen är det klart!
Miljörummen på Södra Dragspelsgatan har fått sig en uppfräschning. Till hösten fortsätter vi med vår stora avfallssatsning.

Rasta rätt
Under sommaren vill många nyttja våra grönytor – kanske ha en picknick eller spela boll. Tänk därför på att inte rasta din hund på våra grönytor. Ingen vill råka trampa i hundbajs!

Sommaren pågår för fullt men…
… redan nu pågår planeringen inför hösten. Då ska vi bland annat montera nya brandvarnare i alla lägenheter. Detta kommer fastighetsvärdarna ordna vid besiktning. Vi kommer med mer information om när det är dags hos dig!

Vi önskar dig en glad sommar!