Hoppa till innehåll

Årstidsblad Sommar 2022

Nu är sommarens årstidsblad här! Här kan du läsa nyheter och information om vad som händer i ditt område under sommaren.

sommar-korr.png

Vi jobbar vidare med tryggheten
Bland annat byter vi ut en stor mängd dörrar i området med klassificerade lås och förstärker brytskyddet. Vi ser även över belysningen och målar om de allmänna utrymmena.

Trygghetskväll
Den 29:e augusti bjuder vi in till en Trygghetskväll i området. Håll utkik efter mer information i trapphuset!

Sommartider hej!
Under vecka 24-32 kommer det vara totalt 18 ungdomar på plats hos oss i olika omgångar för att sommarjobba. De kommer hjälpa till att göra fint i området, såsom att måla staket och källare, och dessutom ordna en rad olika aktiviteter.

Vad ska robotgräsklipparna heta?
Vi fortsätter med vårt miljöarbete och målet att arbeta så fossilfritt som möjligt. Nu har vi köpt in två robotgräsklippare som vi tänkte döpa – men vad ska de heta? Kontakta din fastighetsvärd och lämna in dina förslag senast den 15 juli. Vi kommer sen klistra på namnet på respektive robotgräsklippare. Dessa kan du se gå på den stora ängen utanför Boservice på Topasgatan. Kom gärna dit och titta!

Sugen på att spela boule?
Bredvid Miljöhus nr. 3 har vi tagit bort utegymmet och väckt den gamla bouleplanen till liv igen. Vi kommer bland annat fylla på med grus och köpa in en bänk. Snart är det fritt fram att spela – varför inte starta en bouleförening i området?

Sommaren pågår för fullt men…
… redan nu pågår planeringen inför hösten. Då ska vi bland annat montera nya brandvarnare i alla lägenheter. Detta kommer fastighetsvärdarna ordna vid besiktning. Vi kommer med mer information om när det är dags hos dig!

Vi önskar dig en glad sommar!