Hoppa till innehåll

Hyresgästenkäten 2020

Från och med den 3/9 skickas hyresgästenkäten 2020 ut till hälften av er hyresgäster. Först via mejl och därefter per post till dem som inte svarar på mejlet. Du som inte fick den sist kommer alltså att få den i år. Du kan välja att svara via pappersenkäten, via länken du får i mejlet eller direkt på webben på www.svar.aktivbo.se.
 
Vi brukar få både ris och ros och det är bra. Det sporrar oss att arbeta hårdare. Ta därför tillfället i akt och berätta för oss vad du vill att vi ska göra mer av och vilka saker som du vill att vi ska ta tag i. Det är du och dina grannar som bäst vet vad ert bostadsområde behöver för att vidareutvecklas. De svar och kommentarer som ni lämnar, exempelvis via hyresgästenkäten, hjälper oss att prioritera bland åtgärder och projekt. Alla svar är anonyma.
 
Som hyresgäst har du alltid möjlighet att kontakta oss på Bostadsbolaget, kontaktytorna är många. Förutom att besöka oss kan du ringa (031-731 5000), mejla eller kontakta oss via exempelvis facebook. Alla dessa vägar är bra men eftersom hyresgästundersökningen är så bred och besvaras av så många är den ett oerhört bra beslutsunderlag då vi ska bestämma och prioritera bland åtgärder och satsningar. Berätta därför vad du tycker och tänker om just ditt boende, bostadsområde och om Bostadsbolaget som hyresvärd.
 
Här kan du läsa mer om hyresgästenkäten och vad som gjorts i ditt område.