Hoppa till innehåll

Vårnyheter Öster om Heden

Snart dags för cykelrensning

Håll utkik efter lappen om cykelrensning. Snart är det dags att märka upp din cykel om du vill ha kvar den i cykelrummet! Endast fungerande, hela
cyklar får stå där. Övriga cyklar måste du spara i ditt förråd.

Illustrerad cykel

Nu blommar det för fullt

Bland annat har krokusen tittat fram i våra rabatter – visst är de fina!

Lila knoppar av Krokus

Tack för maten, Öster om Heden!

Förra året samlade vi in hela 6,7 ton matavfall i Öster om Heden. Det räcker till att köra en gasdriven bil 1340 mil! Tack till dig som sorterar ditt matavfall, du bidrar till en bättre miljö!

Matavfallspåse i ställning.

Få hjälp med skadedjur gratis

Om du ser råttor på din uteplats, ring Anticimex på 075- 245 10 00. Kostnaden står Bostadsbolaget för. Om du ser råttor på gården kan du kontakta vår miljövärd Egil på 031-731 51 27. Mata inte fåglarna – det lockar tyvärr till sig råttorna.


 

Tecknade vitsippor

Avloppsprojektet närmar sig slutet

Äntligen – snart går vi in i den sista etappen av avloppsprojektet! Tack för ert samarbete och för att ni har gjort det så smidigt för oss. Projektet beräknas vara klart efter sommaren. Du som ingår i sista etappen och ännu inte fått information kommer att bli inbjuden till ett informationsmöte.

Hantverkare som jonglerar med verktyg.

Vi sopar upp gruset

Under våren sopar vi upp allt grus i området. Då kan det både låta och damma en del. När gruset är uppe är våren med säkerhet här!

Storstädning – inga föremål i trapphusen!

I april genomför vi en storstädning av tvättstugorna. Vi påminner även om att undvika att placera föremål i trapphusen, så att vi lättare kommer åt att städa där. Det inkluderar bland annat blomkrukor, barnvagnar, cyklar och rullatorer. Föremål i trapphuset innebär också en brandrisk och är en fara för din och dina grannars säkerhet.


Ladda ner appen illustration.
Här kan du bland annat göra felanmälan, ta emot meddelanden, läsa viktiga nyheter, utföra ärenden och ta del av olika erbjudanden. Du hittar även alla viktiga kontaktuppgifter här. Ladda ner appen genom att scanna QR-koden: qr-kod som leder till boendeappen