Hoppa till innehåll

Snart byts din mediaomvandlare

Under våren kommer du som har en gammal mediaomvandlare att få information i brevlådan om att det är din tur att få den utbytt.

Din mediaomvandlare behöver bytas ut för att säkerställa att dina tv- och internettjänster fortsätter att fungera som de ska. Bytet innebär också att du kan beställa tjänster upp till 1000 Mbit/s. Har du redan fått en ny medieomvandlare omfattas du inte av bytet.

Det kommer att finnas mer information i trapphuset och du som berörs av bytet kommer också att få ett brev i brevlådan i god tid innan det är din tur. Där finns information om vilken dag och tid man kommer till dig samt kontaktuppgifter till entreprenören så att du kan avboka besöket vid eventuella sjukdomssymptom. Den som kommer till din lägenhet är självklart helt frisk.

Frågor
– Det är iTUX som driver det öppna bredbandsnätet. Om du har frågor om tjänster och utbud kan du läsa mer här.
– Vill du veta vilken vecka under hösten som bytet planeras i ditt trapphus kan du gå hit och slå in din adress. Här kan du också se hur mediaomvandlarna som ska bytas ser ut.
– Om du har specifika frågor om bytet av mediaomvandlaren kan du mejla: info@itux.se eller ringa iTUX på: 0771-40 70 77.

Här kan du läsa mer om vårt fibernät.