Hoppa till innehåll

Uppdatering: Brand i garage på Topasgatan

Under natten till den 4 juli brann det i ett antal bilar i garaget på Topasgatan. Övriga bilar har eller kan ha fått rökskador.

Du som har din bil i garaget på Topasgatan kommer därför behöva flytta ut din bil ur garaget, men om din bil är skadad, eller om du misstänker att den har fått skador, ska du först av allt kontakta ditt försäkringsbolag. Gör detta så snart som möjligt!

Under tiden garaget måste vara tomt har vi frigjort ett antal platser högst upp i garaget bredvid – det som heter P4. För att få tillträde dit behöver din nyckelbricka programmeras om. Fastighetsvärden Herbert hjälper till med detta.
Kontakta honom på tel: 031-731 57 31 för hjälp.

Bostadsbolagets personal finns på plats och svarar på frågor under dagtid hela helgen. Under kvällen och natten finns väktare på plats och de kan också svara på frågor.

Uppdatering:

Polisavspärrningen är nu hävd. Vi jobbar just nu med tömning av alla bilar i garaget. Berörda hyresgäster ska lösa detta via sitt försäkringsbolag. I första hand gäller detta för de öppna platserna i garaget men även de i burarna.

Garageporten är stängd och öppnas med bricka till de som har behörighet.
Vi kommer börja sanera så fort alla bilar är borta, det är ett arbete som kommer ta lång tid.
Vi kommer att ha öppet på Boservice vardagar 13 till 14 hela denna och nästa vecka.
Detta är bara för ärenden som gäller branden och ingen felanmälan. För felanmälan hänvisar vi i stället till de vanliga rutiner vi har för detta.
Vi är hårt belastade just nu och vädjar till tålamod.
Ni når er fastighetsvärd på 031 – 731 57 31 som vanligt för övriga ärenden.
Vi återkommer med löpande info. ​

 

Uppdaterad 2020-07-07 kl 15.50.