Hoppa till innehåll

Utvecklingsarbete i Hammarkullen

Vi arbetar för trivsamma, trygga bostadsområden och för att vara en aktiv del i stadsutvecklingen. Här hittar du all information om vad som händer i Hammarkullen.
 

Visa ditt engagemang tillsammans med oss – aktiviteter inför #Orange Day

2023-11-10

Lördagen den 25 november är det Orange Day, en dag då människor över hela världen aktivt visar sitt stöd för att stoppa våld mot kvinnor och barn, genom att bära färgen orange. Under hela denna vecka 47 visar vi på Bostadsbolaget vårt engagemang för de som lever med hot eller våld hemma. Här nedanför listar vi aktiviteter som sker i veckan runt om i våra distrikt. Varmt välkommen att visa ditt stöd du också genom att bära orange eller delta i våra aktiviteter! Tillsammans kan vi göra skillnad. Läs mer Visa ditt engagemang tillsammans med oss – aktiviteter inför #Orange Day

Rekryteringsträff på Framtidshubben i Hammarkullen

2023-09-26

Vill du träffa din potentiella nya arbetsgivare? På denna rekryteringsträffen får du chansen att träffa Liseberg, som söker säsongspersonal inom restaurang, hotell och service under perioden 6 oktober – 5 november. Läs mer Rekryteringsträff på Framtidshubben i Hammarkullen

Nytt nummer av Fokus Hammarkullen!

2023-06-22

Nu är sommarens nummer av Fokus Hammarkullen ute. Vi får bland annat följa med bakom kulisserna på Hammarkullekarnevalen och träffa Framtidshubben.

Läs hela tidningen här!

Läs mer Nytt nummer av Fokus Hammarkullen!

Säg hej till våra dialogvärdar i Hammarkullen!

2023-03-29

Du kanske redan har träffat dom, våra nya dialogvärdar Kadra och Mohamed. Dom håller just nu på att knacka dörr i Hammarkullen för att informera om den aktuella vattensparkampanjen Waterhack som Bostadsbolaget tagit fram för att få hyresgästerna att spara på vatten. Läs mer Säg hej till våra dialogvärdar i Hammarkullen!

Här är vinnarna i årets boendebudget i Hammarkullen!

2023-01-19

Nu är röstningen avslutad och vi har ett resultat för Hammarkullens boendebudget. Totalt fanns det 27 förslag att rösta på och alla förslagslämnare har fått kampanja för sina förslag över hela Hammarkullen. Läs mer Här är vinnarna i årets boendebudget i Hammarkullen!

Nytt nummer av Trivas ute

2022-10-06
Nu kan du läsa det nya numret av vår hyresgästtidning Trivas. Den delas ut i brevlådan till dig som anmält att du vill ha den i pappersform. Du kan också läsa den här!

Läs mer Nytt nummer av Trivas ute

Hammarkullen är en stadsdel i rörelse

2022-05-11

Du som bor i Hammarkullen har säkert sett en hel del aktiviteter, byggnationer och satsningar den senaste tiden. Med en helt egen utvecklingsavdelning för social hållbarhet styr vi på Bostadsbolaget ständigt mot nya mål i området. Läs mer Hammarkullen är en stadsdel i rörelse

Två hederspriser till Bostadsbolaget

2022-02-25

Under februari uppmärksammades Bostadsbolaget med hela två hederspriser. Dels årets Hederskristall från AktivBo, dels ett hedersomnämnande i Solenergipriset i kategorin Årets anläggning.

Läs mer Två hederspriser till Bostadsbolaget

Boendebudgeten i Hammarkullen har startat!

2022-02-15

Den 15 februari startar årets boendebudget i Hammarkullen. Alla hyresgäster i området får vara med och lägga förslag till aktiviteter som boendebudgeten ska bekosta. Årets budget är 300 000 kronor. Läs mer Boendebudgeten i Hammarkullen har startat!

Deras jobb – tända framtidshopp

2021-12-14

”Vad jobbar du med om dagarna då?”
”Hopp och framtidstro.”
Så kan svaret låta om du frågar någon av Bostadsbolagets nya utvecklingschefer Ali Tabrizi och Liza Carlund.

Läs mer Deras jobb – tända framtidshopp

Fler inlägg