Hoppa till innehåll

Utvecklingsarbete i Biskopsgården & Länsmangården

Vi arbetar för trivsamma, trygga bostadsområden och för att vara en aktiv del i stadsutvecklingen. Här hittar du all information om vad som händer i Biskopsgården och Länsmansgården.
 

Bo Bra växlar upp i Biskopsgården

2022-12-16
Skola och arbete står i fokus när Bo Bra i Biskopsgården växlar upp till 2.0.
– Många goda krafter i området jobbar stenhårt för att utveckla Biskopsgården i positiv riktning, säger Mirko som är verksamhetsledare på Bostadsbolaget.
Läs mer Bo Bra växlar upp i Biskopsgården

Nytt nummer av Trivas ute

2022-10-06
Nu kan du läsa det nya numret av vår hyresgästtidning Trivas. Den delas ut i brevlådan till dig som anmält att du vill ha den i pappersform. Du kan också läsa den här!

Läs mer Nytt nummer av Trivas ute

Movement har startat

2022-06-22

Vid invigningen av Movement var det fullt av folk och strålande väder vid Svarte Mosse. Flera poliser var också på plats – för att spela basket med ungdomarna. Välkommen du också!

Läs mer Movement har startat

Full fart i Biskopsloppet Mini

2022-04-13
I förmiddags sprang ett helt gäng glada barn i åldrarna 1 – 12 år det roliga Biskopsloppet Mini. Bostadsbolaget var på plats och fick prata med några av nästa generations löpare. Läs mer Full fart i Biskopsloppet Mini

Frukostklubben

2022-04-08

Nu kan barn och unga äta frukost på Orkanen i Norra Biskopsgården varje onsdag från klockan 07.30. Läs mer Frukostklubben

Två hederspriser till Bostadsbolaget

2022-02-25

Under februari uppmärksammades Bostadsbolaget med hela två hederspriser. Dels årets Hederskristall från AktivBo, dels ett hedersomnämnande i Solenergipriset i kategorin Årets anläggning.

Läs mer Två hederspriser till Bostadsbolaget

Deras jobb – tända framtidshopp

2021-12-14

”Vad jobbar du med om dagarna då?”
”Hopp och framtidstro.”
Så kan svaret låta om du frågar någon av Bostadsbolagets nya utvecklingschefer Ali Tabrizi och Liza Carlund.

Läs mer Deras jobb – tända framtidshopp

Höstlovsjobb hos Bostadsbolaget i Biskopsgården

2021-11-09

Under vecka 44 hade vi feriearbetare på flera orter hos oss på Bostadsbolaget. Här är en veckorapport från ungdomarna som var på plats i Biskopsgården. Läs mer Höstlovsjobb hos Bostadsbolaget i Biskopsgården

Tre starka anledningar till ett tryggare Biskopsgården

2021-10-26

Det är lördag eftermiddag i Biskopsgården och trygghetsvärdarna Christel, Monica och Adna gör sig redo att påbörja kvällspasset som tar dem runt i området.

Läs mer Tre starka anledningar till ett tryggare Biskopsgården

Hyresgästerna bestämde om en miljon

2021-08-17
Nu är omröstningen klar i boendebudgeten. Under våren har hyresgästerna i Biskopsgården och Länsmansgården fått lämna in förslag på vad 1 miljon kronor av Bostadsbolagets budget ska användas till. Det kommer bland annat bli vattenlek, odlingsgemenskap och utomhusbio. Läs mer Hyresgästerna bestämde om en miljon
Fler inlägg