Hoppa till innehåll

Välkommen till Hammarkullen!

Äntligen är det dags för årets Hammarkullekarneval. Helgen den 26-28 maj fylls hela Hammarkullen med dans, musik, mat och människor. Ett fantastiskt tillfälle att träffa både gamla och nya vänner. Men Hammarkullen är såklart mycket mer än bara sin älskade karneval. Det är en stadsdel full av folk och liv, en plats väl värd att besöka!

Vi på Bostadsbolaget arbetar hårt för att alla ska trivas i Hammarkullen, både hyresgäster och besökare. Visste du till exempel att Bostadsbolaget har bäst betyg på utemiljö i hela Sverige? Så varför inte ta dig en promenad genom Hammarkullen och titta på alla blommande körsbärsträd, blomsterrabatter och lummiga grönytor. Våra hyresgäster har tillgång till både grillplatser och odlingslotter, så sommarkvällarna i Hammarkullen kan bli extra härliga.

I området hittar du förutom vacker utemiljö till exempel Fridays, ett roligt fredagskoncept för barn och unga på Mixköket på Hammarkulletorget. Här kan du pyssla varje fredag från klockan 14.00. En gång i månaden händer det något lite extra, så som cirkus eller musikfestival. Håll utkik i området efter program!

 

Välkommen till Hammarkullen!

Två kvinnor på avstånd vid ett utebord.

Hammarkullen har fått nya bänkar och mötesplatser.

En kvinna och en pojke tittar in i en bikupa.

I bikupan bakom Bredfjällsgatan i Hammarkullen kan man se hur bina bor. Ängarna som Bostadsbolaget anlagt i området hjälper bina att hålla igång pollineringen.

En kvinna ler mot kameran och visar bortåt med armarna.

Sabina från Onyx Kulturproduktion hälsar välkommen till Mixkökets Fredagskul för barn i Hammarkullen.