Hoppa till innehåll

Vårnyheter i Haga

Nu blommar våren

Glöm inte att se dig omkring i vårt område – annars riskerar du att missa alla våra vackra vårblommor, som tittat fram lite överallt. Visst är det vackert!

Vårblommor i Haga, ljusrosa blommor.

Tack för maten, Haga!

Förra året samlade vi in hela 17,9 ton matavfall i Haga. Det räcker till att köra en gasdriven bil 3587 mil! Tack till dig som sorterar ditt matavfall, du bidrar till en bättre miljö!

Matavfallspåse i ställning.

Vi gör vad vi kan

Vi har ett avtal med Anticimex som löpande ser över måsbon i området. Vi kan aldrig få bort måsarna helt, men vi försöker se till att de inte blir för många – för er trivsels skull.

Du har väl inte missat vår app?

Här kan du bland annat göra felanmälan, ta emot meddelanden, läsa viktiga nyheter i ditt område, utföra ärenden och ta del av förmånliga erbjudanden. Du hittar även alla viktiga kontaktuppgifter här. Ladda ner appen genom att scanna QR-koden:

Ladda ner appen illustration.

qr-kod som leder till boendeappen
Tecknade vitsippor

Dags för cykelröjning…

… i våra cykelrum och ute på gårdarna. Snart landar mer information i din brevlåda. Du vet väl att du bara får ha fungerande cyklar som du använder i cykelrummet? Övriga får du förvara själv i ditt förråd.

Illustrerad cykel

Skinande rena fönster

Under våren kommer vi putsa fönsterna i trapphusen, så att vårljuset kommer in. För att underlätta vårt arbete vill vi gärna att du plockar bort eventuella krukor och andra lösa föremål som står i fönstren, så att vi kan komma åt ordentligt.

Välkommen Denise!

Sedan Krax gick i pension har vi en ny fastighetsvärd som tagit över – nämligen Denise! Du når henne på samma telefonnummer som vanligt: 031-731 61 01.

Vad kan du om vatten? Tävla om ett dygn på Liseberg!

Dela ditt bästa #Waterhack och delta i vårt vatten-quiz där du, förutom att vässa dina kunskaper om vatten, också är med och tävlar om ett dygn på Liseberg. Tävla och läs mer om hur du kan spara vatten!
En QR-kod. Går till tävlingen om ett dygn på Liseberg.

Trapphusen får ny färg

På Södra Allégatan 2A och 2B, Västra Skansgatan 2A och Mellangatan 2A målar vi om i trapphusen. Färgen blev vald efter en omröstning bland hyresgästerna – på bilden ser du det vinnande förslaget. Till sommaren räknar vi med att det är klart och ser likadant ut i verkligheten.