Hoppa till innehåll

Vårnyheter i Majviken

Klubb Majviken

När du flyttade till oss fick du ett välkomstblad med information om hur det fungerar här i Majviken. Den lägger vi nu ut både på de digitala skärmarna och i appens bibliotek, så att du lätt hittar informationen igen när du behöver den.(Information om boendet i Majviken, Next Step Living)

Tack för maten!

Förra året samlade vi in hela 10,5 ton matavfall i Majviken. Det räcker till att köra en gasdriven bil 2107 mil. Tack till dig som sorterar ditt matavfall, du bidrar till en bättre miljö!

Matavfallspåse i ställning.

Vi sopar upp gruset

Under våren sopar vi upp allt grus på trottoarer och gårdar i området. Då kan det både låta och damma en del. När gruset är uppe är våren med säkerhet här!

Ladda ner appen illustration.
Har du missat att ladda ner appen? Scanna QR-koden så kommer du direkt till App Store eller Google Play, beroende på vilken telefon du har:
qr-kod som leder till boendeappen

Boka grovtvättstugan

Du vet väl att vi gjort om en av tvättstugorna på Karl Johansgatan 33 till en grovtvättstuga? Den kan du nu boka digitalt, bland annat i vår app!

Våren blommar för fullt

Har du sett alla vackra vårblommor som tittat fram? Snart planterar vi även i alla krukor.

Vårblomma Majviken  Vårblomma Majviken

 

Lämna kvar pennorna

Det finns en whiteboardtavla i tvättstugan där du kan skriva till dina grannar. Men någon tar pennorna – låt pennorna vara kvar! Annars förlorar tavlan sitt syfte.
Tecknade vitsippor