Hoppa till innehåll

Nu startar uppgraderingen av fibernätet i ditt område

Just nu uppgraderas fibernätet – Framtidens Bredband – i Kortedala. Det innebär att du snart kan beställa tjänster upp till 1000 Mbit/s. För dig som har en subventionerad tv-tjänst idag blir det en förändring.

Uppgraderingen pågår fram till och med den 26 april 2019. För de flesta märks inte själva uppgraderingen alls. Andra kan få avbrott i tv/bredband/ip-telefoni en stund, max i upp till 8 timmar. När uppgraderingen är klar kan du behöva starta om din utrustning för att få det att fungera igen. Här kan du se när ditt område migreras.

Har du en subventionerad tv-tjänst idag?
Efter uppgraderingen upphör vår subvention (31 maj 2019) och du har två val:
1) Att beställa det nya kostnadsfria Bas-tv-paketet från iTux, vilket du kan göra från och med den 3 maj 2019. Det gör du på framtidensbredband.se eller på bastv@itux.se eller på tel: 0751-79 20 05. Mer information om detta kan du läsa här.
2) Att behålla samma tv-paket som du har idag men betala månadsavgiften själv. Du kommer att få ett brev från din tjänsteleverantör (ComHem eller IP Sweden) med ett erbjudande om det.

Har du frågor?
På framtidensbredband.se kan du läsa mer.
– Har du frågor kring uppgraderingen kan du kontakta iTUX direkt på mejl: info@itux.se eller på telefon: 0771-40 70 77.
– Har du frågor kring bas-tv-tjänsten eller vill beställa kan kontakta iTUX kundservice på mejl: bastv@itux.se eller på telefon: 0751-79 20 05.
– Har du problem med din bredbands- eller tv-tjänst, kontakta din tjänsteleverantör.
– Här kan du få svar på alla dina övriga frågor kring uppgraderingen i nätet.