Hoppa till innehåll

Vårnyheter i Högsbo

Cykelpump på plats

Grön illustration av en cirkel. I bilden står det Smart mobilitet, Hit och dit.Luften är fri! Nu kan du pumpa
dina cykeldäck vid Bokekullsgatan 1 och vid korsningen Relägatan/Bildradiogatan i Järnbrott. Detta är en del av vår satsning på Detta är en del av vår satsning på smart mobilitet som du kommer se mer av framöver.

cykelpump Högsbo

Uppfräschning av P-platserna

I maj kommer vi att förbättra parkeringsplatserna genom att måla nya T-markeringar och sätta upp nummerskyltar. Detta kan innebära att fordon behöver flyttas. Mer information kommer snart! Vi ser även till att alla parkeringsplatser får tydliga nummer, i samband med målningen.

Tack för maten, Högsbo!

Förra året samlade vi in hela 12,4 ton matavfall i Högsbo. Det räcker till att köra en gasdriven bil 2496 mil! Tack till dig som sorterar ditt matavfall, du bidrar till en bättre miljö!Matavfallspåse i ställning.

Tecknade vitsippor

Ny LED-belysning

Vi fortsätter arbetet med att byta ut äldre belysning mot LED-belysning. Vi gör allt vi kan för att spara energi och att stärka tryggheten. Därför arbetar vi också med rörelsestyrd belysning där det passar.

Vad kan du om vatten? Tävla om ett dygn på Liseberg!

Dela ditt bästa #Waterhack och delta i vårt vatten-quiz där du, förutom att vässa dina kunskaper om vatten, också är med och tävlar om ett dygn på Liseberg. Tävla och läs mer om hur du kan spara vatten!

Nu blommor våren

Glöm inte att se dig omkring i vårt område – annars riskerar du att missa alla våra vackra vårblommor.
Gul krokus

Ladda ner appen illustration.
Här kan du bland annat göra felanmälan, ta emot meddelanden, läsa viktiga nyheter, utföra ärenden och ta del av olika erbjudanden. Du hittar även alla viktiga kontaktuppgifter här. Ladda ner appen genom att scanna QR-koden: qr-kod som leder till boendeappen