Hoppa till innehåll

Vårnyheter i Hult Åsen

Egna lokalvårdare

Från årsskiftet är det vår egen personal som sköter städningen av trapphusen. Har du frågor eller funderingar kring detta är du välkommen att kontakta din fastighetsvärd.

Nya belysningslampor

Tyvärr har några små belysningslampor på gården blivit stulna, vilket är riktigt tråkigt. Vi undersöker alternativ för att ersätta dem, men det kan ta lite tid innan nya lampor är på plats.

Tack för maten, Hult Åsen!

Förra året samlade vi in hela 5,8 ton matavfall i Hult Åsen. Det räcker till att köra en gasdriven bil 1152 mil! Tack till dig som sorterar ditt matavfall, du bidrar till en bättre miljö!
Matavfallspåse i ställning.

Sortera rätt, tack!

Vi har märkt att det är stökigt i miljörummen. Kom ihåg att sortera rätt – matavfall ska inte blandas med kartonger. Hjälp oss att hålla det rent och trevligt för alla.

Boka in datumet redan nu

Den 1:a juni är det dags för vår hyresgästaktivitet, som var väldigt uppskattad förra året! Mer information kommer snart, men boka in datumet i kalendern redan nu.

En illustration över en gårdsfest. Flera individer under ett blått tält. Ballonger och kakor delas ut.

Vill du också odla?

Vi har hört att många av er är intresserade av pallkragar. Vi undersöker möjligheten att sätta upp några vid gaveln på 23:an. Om du är intresserad, kontakta Abdu på 031-731 57 07. Först till kvarn gäller!

Fredade tulpaner

För er som minns förra årets “följetong” med tulpanerna då rådjuren åt upp nästan allihop – i år har vi behandlat dem med ett miljövänligt medel så att de luktar och smakar på ett sätt som rådjuren inte gillar.

Vad kan du om vatten? Tävla om ett dygn på Liseberg!

Dela ditt bästa #Waterhack och delta i vårt vatten-quiz där du, förutom att vässa dina kunskaper om vatten, också är med och tävlar om ett dygn på Liseberg. Tävla och läs mer om hur du kan spara vatten!
En QR-kod. Går till tävlingen om ett dygn på Liseberg.
Tecknade vitsippor