Hoppa till innehåll

Utvecklingsarbete i Hammarkullen

Vi arbetar för trivsamma, trygga bostadsområden och för att vara en aktiv del i stadsutvecklingen. Här hittar du all information om vad som händer i Hammarkullen.
 

Säg hej till våra dialogvärdar i Hammarkullen!

2023-03-29

Du kanske redan har träffat dom, våra nya dialogvärdar Kadra och Mohamed. Dom håller just nu på att knacka dörr i Hammarkullen för att informera om den aktuella vattensparkampanjen Waterhack som Bostadsbolaget tagit fram för att få hyresgästerna att spara på vatten. Läs mer Säg hej till våra dialogvärdar i Hammarkullen!

Här är vinnarna i årets boendebudget i Hammarkullen!

2023-01-19

Nu är röstningen avslutad och vi har ett resultat för Hammarkullens boendebudget. Totalt fanns det 27 förslag att rösta på och alla förslagslämnare har fått kampanja för sina förslag över hela Hammarkullen. Läs mer Här är vinnarna i årets boendebudget i Hammarkullen!

Nytt nummer av Trivas ute

2022-10-06
Nu kan du läsa det nya numret av vår hyresgästtidning Trivas. Den delas ut i brevlådan till dig som anmält att du vill ha den i pappersform. Du kan också läsa den här!

Läs mer Nytt nummer av Trivas ute

Hammarkullen är en stadsdel i rörelse

2022-05-11

Du som bor i Hammarkullen har säkert sett en hel del aktiviteter, byggnationer och satsningar den senaste tiden. Med en helt egen utvecklingsavdelning för social hållbarhet styr vi på Bostadsbolaget ständigt mot nya mål i området. Läs mer Hammarkullen är en stadsdel i rörelse

Två hederspriser till Bostadsbolaget

2022-02-25

Under februari uppmärksammades Bostadsbolaget med hela två hederspriser. Dels årets Hederskristall från AktivBo, dels ett hedersomnämnande i Solenergipriset i kategorin Årets anläggning.

Läs mer Två hederspriser till Bostadsbolaget

Boendebudgeten i Hammarkullen har startat!

2022-02-15

Den 15 februari startar årets boendebudget i Hammarkullen. Alla hyresgäster i området får vara med och lägga förslag till aktiviteter som boendebudgeten ska bekosta. Årets budget är 300 000 kronor. Läs mer Boendebudgeten i Hammarkullen har startat!

Deras jobb – tända framtidshopp

2021-12-14

”Vad jobbar du med om dagarna då?”
”Hopp och framtidstro.”
Så kan svaret låta om du frågar någon av Bostadsbolagets nya utvecklingschefer Ali Tabrizi och Liza Carlund.

Läs mer Deras jobb – tända framtidshopp

LINK Arkitektur arbetar vidare med Hammarkulletorget

2021-12-06

Hammarkulletorget står inför en omfattande utveckling. Under våren 2021 genomfördes ett så kallat parallellt uppdrag där tre arkitektteam fick ge förslag på hur ett nytt torg kan gestaltas. Nu står det klart att det blir LINK Arkitektur som tilldelats uppdraget. Läs mer LINK Arkitektur arbetar vidare med Hammarkulletorget

Angående brand i Hammarkullen

2021-07-05

Strax efter kl 18 den 4 juli startade en brand i trapphuset på Bredfjällsgatan 38. Tre människor fick föras till sjukhus och flera fick hjälp på plats av ambulanspersonal efter att ha andats in brandrök. Läs mer Angående brand i Hammarkullen

Blir du slagen hemma?

2020-11-23

Ingen ska behöva utsättas för våld i våra hus. Eller någon annanstans heller för den delen. Skulle det vara så att du eller någon annan du känner blir slagen hemma Läs mer Blir du slagen hemma?

Fler inlägg