Hoppa till innehåll

Tuve Centrum

feb 2019feb 2019feb 2019feb 2019feb 2019Feb 2019Feb 2019Feb 2019

Bo nära naturen i Tuve!

Välkommen till Nolehultsvägen strax norr om Tuve Torg. Här finns tre punkthus på sju-nio våningar med totalt 113 nya lägenheter. Lägenheterna är 1-3 rum och kök med tyngdpunkt på tvårummare. Huset är tillgänglighetsanpassat med hiss och ett bra komplement till befintliga hus från 1960-talet.


Välkommen hem till Tuve!

Klicka på bilden för att se en större version av bilden. Bilderna kan skilja sig från verkligheten


Vad finns här?

Tuve passar dig som gillar friluftsliv och närheten till naturen, samtidigt som du bor nära butiker och annan service. Här ligger Hisingsparken, Göteborgs största parkområde. Parken är ett fint strövområde med många olika djur och växter. Gillar du att sporta bor du nära en stor idrottsanläggning med bland annat ishall, motionscentral och motionsslingor.

Tuve torg är ett levande centrum med ett mångfaldigt utbud. Här finns bland annat två livsmedelsaffärer, tandläkare, frisör, bageri och restauranger. Området har också förskola, fritidshem och grundskola och är mycket barnvänligt. På gården kommer det att finnas en lekplats och sittplatser, en naturlig mötesplats bland grannarna.

Till och från Tuve tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. På 20 minuter åker du med bussen från Tuve Centrum till centrala Göteborg, helt utan byten. Vill du hellre cykla tar det en halvtimme in till centralstationen.

Hiss
Hiss finns i alla husen.

Tvättstuga
Tvättmaskin och torktumlare finns i varje lägenhet.

Miljöhus
Centralt på gården finns ett miljöhus med möjlighet att bl.a sortera, glas, tidningar, pappersförpackningar, metall och batterier.

Barnvagn, cykel och rullator
På entréplan finns plats att ställa din barnvagn, rullator eller cykel på ett säkert ställe. Ett separat cykelhus finns dessutom vid parkeringsplatsen norr om bostäderna.

Fibernät för tv och bredband
Samtliga lägenheter är utrustade med Framtidens Bredband, ett öppet höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal leverantörer. Framtidens Bredband hör till marknadens modernaste och snabbaste nät. Läs mer på Framtidens bredband.

Parkering
Precis norr om lägenheterna finns p-platser och besöksparkering samt 10 ladduttag för elbilar.

Balkonger
Samtliga lägenheter har balkong förutom lägenheterna i markplan som har uteplats.

Badrum
Badrummet har klinker på golvet och helkaklade väggar. Tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och dusch med vikbara duschväggar.

Förråd
Lägenhetsförråd finns på entré- eller vindsplan.

Ytskikt
Alla rum har ekparkettgolv bortsett från badrum och en del av hallen där vi har valt klinker för golvet. Fönsterbänkar i ljusgrå kalksten.

Kök
Köket är utrustat med modern köksinredning, kakel som stänkskydd, diskmaskin (förutom de små ettorna) och spis med glaskeramikhäll. I köket finns också skåp förberett för micro.

Övrigt
Ytterdörren till lägenheten är en säkerhetsdörr.

Hyra 2019
Ettorna är 35,5-41,5m² och hyran 6 300-7 131 kr/månad.
Tvåorna är 44-64m² och hyran 7 569-9 494 kr/månad.
Treorna är på 79m² och hyran 11 156-11 550 kr/månad.

Varmvatten ingår i hyran enligt schablon. Använder du mer än medelvärdet betalar du för den extra förbrukningen och använder du mindre får du pengar tillbaka. Detta läggs på eller dras av på din hyra. Läs mer om individuell mätning och debitering (IMD) här.

Planlösningar

Klicka på bilden för att se de olika planlösningarna. Notera att planlösningarna kan skilja sig från verkligheten. Ändringar kan förekomma, på bilden syns inte element, uttag osv.

Klicka på bilderna för större format.
Med reservation för eventuella ändringar i projektet.
Område: Tuve
Antal: 113 lägenheter
Byggnadsår: 2018/2019

Lägenhetsfördelning
1 RoK = 31 st
2 RoK = 62 st
3 RoK = 20 st
Hitta hit!

Ladda ner broschyr