Hoppa till innehåll

Östra Torpa

Bilden visar Bostadsbolagets fastigheter i Östra Torpa, Göteborg

Välkommen till Östra Torpa!

Torpa ligger på gångavstånd från Östra sjukhuset och det är lätt att ta sig dit med både buss och spårvagn. Delsjöområdets strövstigar och badplatser ligger inte långt bort, och det tar bara en kvart med spårvagn eller buss in till stan.

Husen är på tre våningar med tegelfasad. Lägenheter på 1 rum och kokvrå till 5-6 rum och kök. Ett fint område med gatuadress Hagforsgatan och sammanlagt 410 lägenheter. I närheten finns även Torpakolonin.


Boendeinformation

Tvättstugor

Tvättstugor finns i varje hus. Grovtvättstuga finns i området.

Parkering

Här hittar du alla våra lediga parkeringsplatser.

Sophantering

Restavfall och matavfall via en sopsugsanläggning. Sortering i fraktioner, grovsoprum och rum för farligt avfall finns i området.


Nyheter

Frågor och svar om tillståndsparkering med start hösten 2024

2024-03-20

Nu börjar förberedelserna inför att vi ska gå över till tillståndsparkering på Bostadsbolagets parkeringsytor i Torpa och Östra Torpa. Kanske har du mottagit ett första informationsbrev eller en uppsägning och ett nytt avtal och vill veta mer? Då har du hamnat rätt! Läs vidare här nedan där vi försöker ge svar på de vanligaste frågorna.

Läs mer Frågor och svar om tillståndsparkering med start hösten 2024

Varning för falska telefonsamtal

2023-12-27
Bedrägerier via falska telefonsamtal ökar kraftigt och många förlorar sina pengar genom att de luras att lämna ut kortuppgifter, koder, logga in på sin bank eller lämna ut smycken.

Läs mer Varning för falska telefonsamtal

Inga fyrverkerier i bostadsområdet

2023-12-21
Vi förstår att du vill fira in det nya året. Men det är många som bor i huset. Därför måste du tänka på dina grannar för att alla ska trivas. Raketer kan starta eldsvådor och skada människor. Djur är livrädda för höga smällar. Smällare som bara gör ljud är förbjudet, både att sälja och att använda.
Läs mer Inga fyrverkerier i bostadsområdet

Fler nyheter

Gatunamn:
Hagforsgatan
Byggnadsår: 1960
Antal lägenheter: 410
Hiss: Nej